Influenza krigere har muligheder

Influenza krigere har muligheder

For dem, der måske ikke kan lide ideen om at få det årlige influenza skud, kan en sundere Moncler Outlet livsstil sammen med nogle immune boostende midler være en mulighed, siger Christine Richards, en lokal naturopatisk praktiserende læge.

‘Jeg tror flere og flere mennesker stiller spørgsmålstegn ved, Billige Moncler Jakke Herre hvordan de kan tage kontrol over deres eget helbred,’ siger hun. ‘Jeg synes det største problem er, at folk ikke ved, hvad der er ledigt.’

Richards, der grundlagde Heaven Scent i London, tilbød i sidste uge en influenzeklinik med produkter fra Pascoe, et homeopatisk medicin firma baseret på Tyskland.

Hun siger sammen med sunde livsstilsvaner som en afbalanceret diæt med sukker og ordentlig søvnmønster. Forebyggelse af influenza er den bedste måde at bekæmpe den sædvanlige sæsonbetonede virus på.

Naturlige immunforstærkere som pascoleucyn forte en drikkelig ampul fra Pascoe indeholdende ingredienser som echinacea til forebyggelse og bryonia, lachesis og aconitum for inflammation er også hjælpsomme, forklarer Richards uden bivirkninger af vaccinen.

‘Det kan bruges i sygdommens begyndelse, og det kan bruges til igangværende symptomer,’ siger hun.

Hendes influenzeklinik tilbyder doser pascoleucyn forte til $ 30 sammen med uddannelsesmæssige materialer og en personlig høring om andre måder at øge immunsystemet naturligt.

Pascoe har oplysninger om den tilgængelige vare på deres hjemmeside. Sammen med mennesker, der kan være overfølsomme for dets ingredienser, siger hjemmesiden, at pascoleucyn forte ikke bør gives til patienter med diabetes, ‘progressive systemiske sygdomme

såsom tuberkulose (og) leukæmi. inflammatoriske bindevævssygdomme, autoimmune lidelser, multipel sklerose, aids, HIV-infektion eller enhver anden kronisk virussygdom. ‘

De anbefaler også rådgivning til en læge inden indgivelse til børn under 12 år.

Selvom immunforstærkeren og antileproblemet har været populært blandt Heaven Scents kunder, siger Richards, at hun har været ude for at forsøge at øge bevidstheden om alternativet.

Folk, der ikke er bekendt med alternativ medicin, ‘tager mere uddannelse,’ siger hun.

‘Det er derfor, vi’ bruger vores tid på at gå ud med at lave undervisningssamtaler. ‘

Og ikke kun om den forebyggende ampul, men også om måder at behandle symptomer på, når influenzaen rammer.

‘Hvis (folk) vidste, hvordan man skal passe på symptomer (når) de eller deres børn fik dem, og de kunne minimere sygdommens længde, ville jeg vædde på, at de ville være meget interesserede i det,’ siger hun.

For dem, der stadig foretrækker den årlige influenzavaccine, begyndte Middlesex London Health Unit årlige kamp mod influenza denne uge, med influenzeklinikker fra 23. oktober.

‘Uanset om du bliver immuniseret hvert år, eller du har gået glip af et par år, eller hvis du aldrig har haft vaccinen, er der al mulig grund til at få influenza skuddet i år’, siger Marlene Price, leder af vaccineforebyggende sygdomme Team på Middlesex London Health Unit, i udgivelsen.

‘At blive vaccineret er en hurtig og enkel måde at være beskyttet mod influenza. Det er også en fantastisk måde at beskytte dem omkring dig, fordi hvis du ikke bliver syg, kan du ikke inficere andre.’.