inflammatoriske narkotika NSAIDs marked for at være drev

inflammatoriske narkotika NSAIDs marked for at være drev

Ifølge ny rapport tilgængelig med Million Insights foreslås der ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAIDs) Market Report on at yde en robust støtte til branchens aktører til at lægge et solidt fundament for deres forretningsmæssige vækst. Den indeholder en omfattende evaluering af markedsvækststatus og markedsrisiko. Desuden giver det detaljerede markedsvariabler, tendenser, nøglemuligheder, konkurrenter fra nye konkurrenter.

Globale ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID’er) Markedet forventes at vokse med en højere CAGR i prognoseperioden. NSAID’er (ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler) reducerer inflammation, men er ikke relateret til steroider, der også reducerer inflammation. NSAID’er virker ved at dæmpe produktionen af ​​prostaglandiner. De beskytter også formen af ​​mave og tarme mod de skadelige virkninger af syre, tilskynder til blodpropper ved at aktivere blodplader og fremme normal funktion af nyrerne.

De enzymer der producerer prostaglandiner kaldes cyclooxygenaser (COX). Der er to typer COX-enzymer, nemlig COX 1 og COX 2. Derfor er inflammation, smerte og feber reduceret. Dette er nyttigt til behandling af arteriel trombose og forebyggelse af uønskede kardiovaskulære hændelser. Andre er målrettet selektive for COX 1 (f.eks. Ibuprofen, naproxen, diclofenac), og de andre kan betragtes som lidt selektive for COX 2 (f.eks. Etodolac, nabumeton og meloxicam). Central smertestillende aktivitet er blevet fastslået i dyre smerte modeller af nogle NSAID’er såsom diclofenac, ibuprofen, indomethacin og ketoprofen.

Dette kunne være på grund af forstyrrelsen af ​​prostaglandin (PGE1, F2 og F2a) medieret smertedannelse eller med sendere eller modulatorer i det nociceptive system. De øvrige forslag indbefatter den centrale virkning medieret af opioidpeptider, inhibering af serotoninfrigivelse eller inhibering af excitatoriske aminosyrer eller N-methyl D-aspartatreceptorer.

NSAID’er er hovedsageligt effektive mod den type smerte, hvor PG’er sensibiliserer smertestillende receptorer (inflammation og væv), herunder smerten ved leddgigt, bursitis, smerte af muskuløs og mvascula oprindelse og dysmenorré. Effektiviteten Billige Moncler Jakke Herre af ​​disse midler mod hovedpine kan skyldes deres evne til at inhibere PG-medieret cerebral vaskulær vasodilation.

NSAID’er er nyttige til håndtering af postoperative dental smerter efter invasive tandhændelser, såsom dental udvinding. Når de ikke er kontraindikerede, er de begunstiget over brug af paracetamol uden hjælp på grund af det antiinflammatoriske resultat, de giver. Når den anvendes i blanding med paracetamol, er den analgetiske virkning blevet fastslået for at blive forbedret. Merck Sharp Dohme Corp. Sun Pharmaceutical Industries Ltd GlaxoSmithKline Reddy Pharmaceuticals Ltd Johnson Johnson

Markeds segment efter Billige Moncler Sale regioner, splitter denne rapport globalt i flere nøgleområder med produktion, forbrug, indtægter, markedsandel og vækstrater for NSAID’er i disse regioner fra 2012 til 2022 (prognose), ligesom Nordamerika Europa Kina Japan Sydøstasien Indien

Opdelt efter produkttype, med produktion, omsætning, pris, markedsandel og vækstrate for hver type, kan opdeles i Aspirin Ibuprofen Naproxen Nabumetone Andre

Opdelt efter ansøgning, fokuserer denne rapport på forbrug, markedsandel og vækstrate for NSAID’er i hver ansøgning, kan opdeles i behandling mod anden behandling af osteoarthritis. Andre sygdomsbehandling. Om Million Insights Million Insights, er distributør af markedsundersøgelser, udgivet af premiumforlag kun. Vi har et omfattende marked, der gør det muligt for dig at sammenligne datapunkter, inden du køber. At aktivere informeret køb er vores motto, og vi stræber efter at sikre, at vores kunder får gennemse flere prøver forud for en investering. Service fleksibilitet Den hurtigste responstid er to søjler, som vores forretningsmodel er grundlagt. Vores markedsundersøgelsesrapport butik indeholder dybdegående rapporter fra forskellige brancher, såsom sundhedspleje, teknologi, kemikalier, madvarer, forbrugsgoder, materialevidenskabsbilindustrien.