Indvandringskampens politiske indsats

Indvandringskampens politiske indsats

Men en bygningskonflikt i kongressen, der kan nå et kritisk punkt i løbet af de næste 10 dage, har potentialet til at forstyrre millioner af liv, sætte konturerne for afgørende midtvejsvalg og dybt påvirke Trumps bud om at genopbygge Amerika.

Da republikanerne greb et år med at spare skattereform sejr i december, forlod de en bunke farlig forretning for at fejre ind i det nye år, så ivrige var de endelig til at levere et centralt løfte til GOP-vælgerne.

Medmindre lovgivere nå frem til budgetaftale senest den 19. januar, kunne regeringen lukke ned i et højrisikoscenario for begge parter og præsidenten, der kunne få ekspansive politiske efterklang, kommer til novembervalg.

Republikanerne er som fængselspartiet igen under pres for at bevise, at de kan styre samtidig med at sikre tilstrækkelige gevinster til at opleve deres kernevalgere til valg, som traditionelt leverer et skarpt slag til de første sigtpræsidenter.

Men demokrater er også under stærkt pres fra græsrods-tilhængere, som vil have, at de udnytter den potentielle skyld, at republikanske Washington kunne stå over for en nedlukning for at få indrømmelser i en voldsom indvandringspræsentation over programmet for udsatte handlinger på børneanfald.

Medmindre lovgivere griber ind, bragte næsten en million uokumenterede indvandrere til USA, da børn kunne se deres juridiske status begynde at udløbe i marts, da de blev ofre for Trumps indvandringshåndhævelsesdrev.

Præsidenten driver en hård handel, men også tager en risiko for, at han kan tvinge demokrater, hvis stemmer han har brug for til at finansiere regeringen, på et politisk led, da han kræver 18 milliarder dollars til finansiering af sin grænsevæg i modsætning til at beskytte DACA-modtagere.

‘Væggen kommer til at ske, eller vi’ vil ikke have DACA ‘, varslede Trump på lørdag i Camp David.

Sen. Lindsey Graham, R South Carolina, sagde: ‘Væggen er en nødvendig del af denne aftale, fordi præsidenten kæmpede for det.’

Men den demokratiske rep. Joaquin Castro fra Texas fortalte CNNs Wolf Blitzer på ‘Situationsrummet’ på mandag, at Trumps efterspørgsel kunne spore håb om en aftale med demokrater.

‘Vi’ vil ikke støtte en mur i hele Amerika, ’sagde han, før han tilføjede:’ Husk, at det amerikanske folk allerede støtter DACA-lettelse med en margin på 83%. ‘

Trump og lovgivere er planlagt til at mødes tirsdag i Det Hvide Hus om indvandring.

Kongressen har også endnu ikke nået en aftale om at udvide en børns sundhedsforsikring for familier uden sundhedsforsikring, der normalt har haft topartsstøtte. Og en massiv senat katastrofepakke for orkanen ramte Florida, Texas og Puerto Rico og ild brændt Californien er blevet suget ind i regeringens finansieringskamp.

Som en kongresmedlem involveret i finansierings- og indvandringsforhandlingerne fortalte CNNs Phil Mattingly på mandag: ‘Det er et rod.’

En anden GOP-assistent sagde, at tingene ikke er i et godt sted Billige Moncler Sale lige nu. ‘

Indvandring centralt til begge parter

I bredere forstand vil de kommende uger markere et øjeblik i spotlightet for en politisk duel, der finder sted i Washington for store indsatser, der ofte overskygges af den evige syv alarmbrand, der er Trumppræsidentskabet.

Indvandringstvisionen er f.eks. Så uhåndterlig, fordi den er af grundlæggende betydning for begge parter. Trumps gentagne opfordring til en mur over grænsen til Mexico var det grundlæggende løfte om Billige Moncler Sale hans kampagne.

Demokrater står over for en tilbageslag fra aktivistgrupper for deres manglende overholdelse af en midlertidig statsfinansieringsaftale, der blev aftalt før jul og nytårsferdagageren til en beslutning om DACA-spørgsmålet.

Hispanic-vælgere, der er uforholdsmæssigt påvirket af DACA, er kritiske for at opbygge en forskelligartet koalition, der kunne hjælpe med at modvirke republikanske gevinster i Midtvesten og bygge en vej til 270 valgvalg i 2020-præsidentvalget.

Indvandringspolitikken blev pludselig endnu vanskeligere på mandag, da Trump-administrationen fastsatte, at 200.000 El Salvadorere fik lov til at arbejde i USA, da flygtende jordskælv i deres land i 2001 nu skal forlade. Flytningen var en af ​​de mest fejende ændringer, men Trump på indvandringshåndhævelse var emnet, der elektrificerede hans præsidentvalgskampagne.

Trump ’s stabschef, pensioneret General John Kelly vil lede administrationens forsøg på at mægle et kompromis på tirsdag med et hvidt hus møde, der vil indeholde nøgle stemmerne i hver part om DACA spørgsmålet.

De fleste republikanske lovgivere har ikke lyst til at lukke regeringen, og selvom demokraterne mener, at GOP ville bære skylden i skylden, tvinger en situation, der kunne forsinke lønninger til tropper i udlandet, og sundhedsbetalinger til veteraner repræsenterer for eksempel en betydelig politisk risiko.

De næste par uger vil derfor repræsentere en nerveprøve for senatet Majorityleader Mitch McConnell og House Speaker Paul Ryan og vil også vise, hvor meget skattereform sejren har bygget broer mellem GOP på Capitol Hill og White House. Indvandringsspørgsmålet afslører, om Trump har vundet et åndedræt med sin skattereform, vinde til indrømmelser med demokrater fra basebevidste republikanske husmedlemmer, der bugser i relief for DACA-modtagere.

Trump er temmelig uberegnelig handelskompetence, der ofte kan banke sin egen side af balance lige så meget som demokraterne vil også være tilbage i rampelyset.

Demokrater vil lære potentialet og grænserne for deres stilling i mindretallet og skal i det mindste sende nogle signaler om engagement til centrale vælgere, som vil være afgørende for deres succes i november.

I lyset af opadrettelsen for alle er nogle lovgivere overbeviste om, at der er en aftale, der måtte være, måske med at finpudse definitionen af ​​Trumps mur i en bredere pakke af grænsesikkerhedsforbedringer, som demokrater kunne miste.