Indvandringskampen ser hårdere ud efter budgetdebatten

Indvandringskampen ser hårdere ud efter budgetdebatten

WASHINGTON (AP) Republikanske ledere, topdemokrater og præsident Donald Trump hævder alle store gevinster i den $ 400 milliarder budgetaftale, der blev underskrevet i loven fredag. Men skubbet til at passere den massive lovgivning understregede varige afdelinger inden for begge parter, og disse rifts vil sandsynligvis gøre den næste kamp mod indvandring endnu mere udfordrende.

I Washingtons seneste udstilling af styring af brinkmanship krydsede den topartige overenskomst om styrkelse af militære og indenlandske programmer og uddybning af føderale underskud målstregen lige før daggry, men ikke før regeringen lukkede natten over. Som børn og forbliver her uden permanent lovlig beskyttelse.

Lovgivere skyndte sig for at begrænse forstyrrelsen og indflydelsen over forfalden i statsfinansiering, og stemte midt om natten for at genåbne agenturer, før arbejderne skulle rapportere til kontoret. Det var regeringens anden nedlukning i tre uger, og de fleste lovgivere var ivrige efter at undgå et stort show af dysfunktion i et valgår.

Sen. Rand Paul delte ikke hastet. I slutningen af ​​torsdag satte tepartedslederen og Kentucky republikanske bremserne på lovforslaget i protest over kongressen ‘pludselig villighed til at omfavne store underskudsbrug.’ Paul bemærkede, at han og mange i hans parti Moncler Jakke Dame rejste imod underskud, da demokraterne holdt Hvide Hus, men nu syntes villig til at se den anden vej med republikanerne i kontrol.

Han sagde, at han håbede, at hans stand ville lære konservative ‘at ikke acceptere bare noget, fordi det kommer fra en GOP-kongres.’

Paulus opfordrede klart republikanske ledere Sen John Cornyn kaldte det ‘groft uansvarligt’ og det udsatte en modsigelse, der kan komme til at hjemsøge republikanerne, da de forsøger at afværge konservative i midtvejsvalg.

Budgetforanstaltningen giver Pentagon udgifter til stigninger efterspurgt af Trump og GOP, flere penge til indenlandske bureauer krævet af demokrater og 89 milliarder dollars, der begge ønskede katastrofehjælp.

Men 652-siders budgetforslag siger intet om beskyttelse for ‘Dreamer’ -indvandrerne. Denne udeladelse forklarer stort set, hvorfor en fjerdedel af senatdemokrater og to tredjedele af husdemokrater stemte nej, og hvorfor indvandring nu fordi det næste kamp. I januar, efter en tre dages lukning, sikrede senatdemokrater fra GOP-ledere løftet om en debat og afstemte en aftale om at beskytte de yngre indvandrere mod udvisning.

‘Demokrater har kæmpet hårdt, Billige Moncler Jakke Herre men i sidste ende valgte mange at sige ja til andre prioriteter og lade Dreamers være bagud,’ sagde Frank Sharry, direktør for pro immigration America’s Voice. Han kaldte denne beslutning og modstand fra mange republikanere ‘ umenneskelig og uanstændig. ‘

Senatet Majoritetsleder Mitch McConnell, R Ky., Satte næste mandag som start på et frihjulet indvandringsslag, en debat han lovede, da demokraterne blev enige om at stemme for at genåbne regeringen i sidste måned. men at Trump ville ende den 5. marts. Demokraterne vil også gøre indvandrerne berettiget til statsborgerskab eller permanent bopæl. Han ønsker også reduktioner i lovlig indvandring, herunder at begrænse de pårørende, som lovlige beboere kan sponsorere og eliminere et lotteri, der giver visa til beboere i forskellige lande.

Der er ingen åbenlyse kompromis, der kunne vinde de 60 stemmer fra republikanere og demokrater, der var nødvendige for at sejre i senatet. Det mest lovende resultat kan være et smalt faktura, der udvider DACA-beskyttelsen i et år eller deromkring og giver nogle grænse sikkerhedsgodtgørelser til Trump.

Uanset hvad der skete, tog denne uges budgetkamp et klart indvandringsnedslag til demokrater, som i første omgang lovede at blokere forbrugsregninger, indtil der var en aftale for at hjælpe Dreamers. De tilbagevendende venstre partimedlemmer delt.

Nr. 2 Senat Den demokratiske leder Richard Durbin fra Illinois, en leder i indvandringskampen, sagde budgetpagten ‘åbner døren’ for senatstemmer om beskyttelse af de unge indvandrere. Men Rep. Jeff Flake of Arizona forbereder kompromiser at tilbyde under hans kammers kommende debat og siger, at hans parti vil lide i november, hvis problemet ikke er behandlet. Ingen.

Parlamentet stemte 240 186 for at godkende regningen lige før daggry østlige tid, efter at senatet godkendte foranstaltningen 71 28, med nogle af kongressen ‘mest konservative og liberale lovgivere stemme nr. Trump underskrev det som åbningstider begyndte, og han kunne ikke’ t modstå en grave.

‘Dette lovforslag er et stort billede for vores militære, men meget affald for at få dem til at stemme,’ tweeted han.