Indvandrerfamilier supplerer gritty Southern charm of old

Indvandrerfamilier supplerer gritty Southern charm of old

Roanoke, ‘Star City of the South’, en naturskønt by beliggende i Blue Ridge Mountains dale og en lokal bjælke Moncler Outlet med klassisk sydamerikansk stolthed. Det ligger i nærheden af ​​nogle af de mest fotograferede landemærker på Appalachian Trail og Blue Ridge Parkway. Hjertet slår til folkemusik og bluegrass, der definerer den ikoniske Crooked Road.

Her er folk så venlige som deres sydlige træk er lang. Og efter at være blevet defineret af jernbanerne, der løber fra kulinarierne i West Virginia til Norfolk havnen, er der en vis, der trækker dig selv op af bootstraps grit i borgerne, der blot tilføjer den rige karakter, der definerer denne by.

Roanoke har også haft sin andel af dæmoner. Se ikke længere end historien bag nordvestlige, nordøstlige, sydvestlige og sydøstlige kvadranter. Du vil finde historier om race og økonomisk adskillelse, de rester, der er lette at bemærke, selv i dag. Det er ikke ualmindeligt, at beboere i lang tid kan dele fortidens historier om KKK og erfaringer med ‘passiv modstand’, der søgte at udskyde skoleintegration. Ubehag over for dem, der er forskellige, kan også være eksplicit. Der er lejlighedsvis rå udskæring på en greenway bro proklamerer ‘hvid stolthed’ og lejlighedsvis kvid af frygt af en nabo i reference til vores voksende befolkninger af indvandrere.

Denne gruppe af indvandrere, mange som er flygtninge, har påvirket den fremadskridende karakter af denne gode by. Det er også begyndt at skubbe Roanoker til at konfrontere sin mørkere fortid, fremme sin gæstfri arv og omfavne noget nyt, noget der udfordrer borgernes idylliske og iboende venlige natur til at kaste indadlede fordomme og bevæge sig mod kollektiv forbedring.

I årenes løb er Roanokes befolkning af indvandrere og flygtninge vokset betydeligt. Som en pædagog i byens offentlige skoler har jeg været velsignet til at observere og arbejde med familier fra Somalia, Sudan, Rwanda og Bhutan (for at nævne nogle få ). Hver dag får mine kolleger en forreste plads til at se nogle af de familier, der forfølger den elusive amerikanske drøm. Jeg ser ansigterne af lyse øjne børn ivrige efter at deltage i klassen, støttet Billige Moncler Sale af forældre arbejder nogle gange to eller tre job om dagen (og om natten).

Mange af dem blev genbosat i Roanoke ved hjælp af vidunderlige grupper som Commonwealth Catholic Charities. soldater og kvinder bærer kropsarme og bærer højteknologiske våben på patrulje. Disse familier har drømt om vores land på måder, som de gamle irske og italienere skal have ved 1900’ernes omgang, hvor der var rykter om rigdom, der skulle tjene, og hvor der eksisterede en regering for folket, af folket og for de mennesker. De kom til os som en del af de hjemløse og stormede, de trætte, de fattige, de huddlede masser længes efter at være fri. Disse familier sætter pris på Amerika i dag på måder vi, den indfødte fødder, måske ikke fuldt ud forstår.

Vores egen referenceramme paler i forhold til fortid mange indvandrere brødre og søstre. Men deres børn fortsætter med at drømme stort og ønsker at vokse op og bidrage til deres adoptivland som mekanikere, sygeplejersker, læger, advokater, lærere, ingeniører mv.

I dag supplerer disse familier den rolige sydlige charme fra den gamle tid Roanoker. Byen er også bedre for den, selvom den ikke har været uden sine kampe. Det er ikke som om fordomme simpelthen forsvandt i tynd luft, men vi skal overveje fremtidens udfordringer og genoverveje indvandrers og flygtninges beslutsomhed og hjerte. Når vi tager et øjeblik til at værdsætte alt, hvad der er godt om at være en Roanoker, kan meget vel konkludere, at vores voksende mangfoldighed kan blive vores største styrke så længe vi løfter vores lampe ved siden af ​​vores gyldne dør.

Frihedsgudinden i New York er måske vores nations mest berømte statiske fyrtårn af den amerikanske flertal. Men hvis du vil gå ud over symboler og se et sted, der er levende og kvintessentialt amerikansk, et sted, der samtidig kæmper for at bryde fra dets fordømt forbi for at omfavne det næste trin af amerikansk mangfoldighed, se ikke længere end foden af ​​Appalachia, i en by, hvor kuletogene stadig kommer igennem, og de fjerntliggende bakker whisper hints om mandolin og banjo. Her kæmper vi hårdt at omfavne følelsen udødeliggjort af ‘E Pluribus Unum’. Fra mange bliver vi en.