Indvandrere agenter Pennsylvania 7

Indvandrere agenter Pennsylvania 7

Føderale indvandringsembedsmænd tidlig på onsdag raidede næsten 100 7 Elleve butikker i 17 stater, herunder Pennsylvania.

Overfaldene resulterede i 21 anholdelser i, hvad Trump administrationen kaldte den største håndhævelsesoperation mod arbejdsgivere. Virksomheder, der ansætter og beskæftiger en ulovlig arbejdsstyrke: ICE vil håndhæve loven, og hvis du er fundet at bryde loven, vil du blive holdt ansvarlig, ‘Thomas D.

Operationen onsdag er en del af en ny front i Trump-administrationens indvandringsbekæmpelse og målet om at øge deportationerne, sagde Homan i redegørelsen. Under præsidentens første år på kontoret gjorde ICE-agenter 40 procent flere arrestationer end året før .

‘Virksomheder, der ansætter ulovlige arbejdstagere, er en pull-faktor for ulovlig indvandring, og vi arbejder hårdt på at fjerne denne magnet,’ siger Homan i redegørelsen. Billige Moncler Jakke Herre ‘ICE vil fortsætte sine bestræbelser på at beskytte job for amerikanske arbejdstagere ved at eliminere uretfærdige konkurrencefordele for virksomheder, der udnytter ulovlig indvandring.’

Homan karakteriserede operationen som en ny front i Trump-administrationens bredere indvandringsbekæmpelse og dens indsats for at øge deportationer. Moncler Outlet Online ICE-agenter har lavet 40 procent flere anholdelser i det forløbne år.

‘Virksomheder, der ansætter ulovlige arbejdstagere, er en pull-faktor for ulovlig indvandring, og vi arbejder hårdt på at fjerne denne magnet,’ siger Homan-erklæringen. ‘ICE vil fortsætte sine bestræbelser på at beskytte jobs for amerikanske arbejdere ved at eliminere urimelige konkurrencefordele for virksomheder, der udnytte ulovlig indvandring. ‘