Rens af Canada Goose jakker

Canada GooseRens af Canada Goose

Canada Goose jakker skal i langt de fleste tilflde renses. Det kan du tjekke i jakkens renholdelsesanvisning, hvor tekstilsymbolerne fremgr. Hvad de betyder, kan du se her: Tekstilsymboler.

Vi kan tilbyde en professionel og sknsom rensning af din dyrebare Canada Goose jakke. Efterhnden fr vi mange jakker ind af mrket Canada Goose, ogs fra steder der ikke har mod p at udfre renholdelsen af dem. Derfor har vi fet opbygget en god portion erfaringmngde, som ogs kommer dig til gode som kunde.

Der er en del falske produkter, overvejende fra Asien, i omlb. Eftersom kopierne ikke kan leve op til de originale produkters egenskaber ejheller i forbindelse med renholdelse, finder vi det p sin plads at berre emnet kort i det efterflgende.

Efterligninger af Canada Goose.

Det kan vre svrt for menigmand ved frste jekast, at vurdere om man har at gre med en autentisk udgave. Den bedste mde at vre sikker p at jakken er original, er at kbe den gennem en autoriseret forhandler. Disse kan findes her p Canada Gooses website (findes kun p engelsk).

Kbes den brugt skal du bede om den originale kvittering fra forretningen, hvor den er kbt. Hvis prisen, uanset om jakken er ny eller brugt, er meget under normalprisen, skal man vre p vagt.

Der findes flere vejledninger om forskellen mellem den gte og ugte vare. Her er nogle links, bde p dansk og engelsk, til et par stykker af dem.

Canada Goose har deres egen side, hvor de omtaler emnet og har en liste over internetvirksomheder, der slger kopiprodukter.

Rens af North Face jakker

Udover Canada Goose har vi ogs stor erfaring i at rense andre mrkevarejakker som eksempelvis North Face Jakker. S kig bare forbi hvis du har en jakke, som du er i tvivl om, hvordan skal renholdes. Vi ordner den gerne for dig, men kan ogs give dig et rd vedr. vedligeholdelsen af den.