Fri frakt hos L

Canada Goose brjar sin historia i slutet p 50 talet. ret var 1957 och en Kanadensare vid namn Sam Tick ppnade ett fretag som hette “Metro Sportswear” som brjade tillverka utomhusklder fr extremt vder. Klderna som hade funktioner och material fr att klara extrema vderfrhllanden blev snabbt favoriter och i mitten av 60 talet anstllde Metro Sportswear ett flertal medarbetare till sin fabrik i Kanada. David Reiss som var Sam Tick’s svrson brjade arbeta i fretaget 1972 och det var under samma tid som den s kallad mittpunkten fr fretaget fddes. Metro Sportswear brjade f special bestllningar frn olika fretag bland annat Canadian Rangers, olika polis stationer och The Evironment Ministry.

1982 kpte Sam’s svrson upp fretaget och 1985 registrerade David fretaget under namnet Snow Goose i Kanada. I brjan p 90 talet brjade fretaget lansera sina klder i Europa, men namnet Snow Goose var redan registrerat dr, s fretaget registrerade sig i Europa under namnet Canada Goose. Modern tid fr Canada Goose brjade nr den nuvarande koncernchefen Dani Reiss, son till David Reiss och barnbarn till Sam Tick gick med i fretaget. I brjan av 2000 talet brjade man bara producera klder under namnet Canada Goose och det internationella fldet kom efter man gjorde ett frsk att sl igenom i Japan.

Canada Goose Idag

Idag r Canada Goose vrldsledande inom modeinriktade utomhusklder fr extrema vderfrhllanden. Canada Goose lanserar ven vanliga klder som trjor, byxor och andra kldesplagg. Ett nytt huvudkontor har ppnats i Stockholm Sverige och deras produkter gr att kpas i ver 40 lnder.

Canada Goose p ntet

Vi p Lnna Sport sljer stora delar av sortimentet frn Canada Goose p ntet. Som alltid r frakten helt gratis inom Sverige och leveranserna r snabba. Vlkommen till en riktigt sportbutik!