Folk vil fortsatt ha disse jakkene

(SIDE2:) Om pels er greit eller ikke har lenge v en stor debatt. Den siste tiden har man kunnet f inntrykk av at pelstrenden for altvor er p vei ut.

Bare for noen siden kunne man se mange kjendiser med pels, men flere og flere har tatt avstand fra trenden. Moteikon og designer Jenny Skavlan, artist Hanne S rapperne Chirag og Magdi i Karpe Diem og programleder Per Sundnes er blant de mange som har g aktivt ut mot bruke pels.

Canada Goose er i ferd med bli sekund alts p vei ut. Det er ettern som n finner fram til denne jakken. Det som er moderne n er jo v en etisk forbruker. Saken vakte oppsikt, og skapte stor debatt p Facebook.

Dette kan imidlertid tyde p at en god del fortsatt bruker slike jakker. Tar man en tur gjennom hovedstaden, f man dessuten fort en tydelig inntrykk. Parkaser med pelskrager er s si se overalt. S er slike jakker egentlig

I moteforretningene bugner det av jakker med pelskant p hetten. Side2 har h med forhandlere av en del popul merker, om de har merket noen nedgang i salget den siste tiden.

Har ikke merket noen nedgang

Forretningen Ferner Jacobsen er forhandler en rekke popul jakker og parkaser med pelskant, som Woolrich, Parajumper, Fleischer Couture og nettopp Canada Goose. Butikken har utsalg i Oslo og Fredrikstad, i tillegg til nettbutikk. Daglig leder, Hjelkrem Haug, forteller at disse jakkene er veldig popul

Salget g absolutt bra. Ettersp etter disse jakkene er veldig fin. Vi merker ingen nedgang, sier han.

Canada Goose har f spesielt har medfart i media den siste tiden, men butikken merker ikke dette p salgstallene.

Alle de nevnte jakketypene hos Ferner Jacobsen og Miinto er relativt dyre. Canada Goose jakkene koster i underkant av 7000 kroner, Fleischer Couture ligger p rundt 6500, Woolrich og Pajar jakkene p rundt 6000, og Svea jakkene p rundt 4000.