Canada Goose Expedition Parka

Dette er den mest populre og klassiske dun parka fra Canada Goose. Expedition Parka bliver brugt i alle af verdens koldeste egne, og udmrker sig med et utal af praktiske lommer samt en fantastisk varme, som kan holde dig varm i selv den strengeste kulde. Parkaen er lavet i Arctic Tech materiale, som bestr af 85% polyeste der er behandlet med en DWR imprgnering, som holder fugt og sne ude af materialet. Expedition Parka kommer med kraftig YKK lynls, vindflap med velcrolukning, kraftig elastisk strik manchetter om hndleddet samt utrolig flot gte prrieulv pelskrave. Htten har tunnel design og kommer med justerbar wire i kanten. 4 lommer p fronten, 2 fleece foret side lommer og 2 inderlommer sikrer at der er plads til alt udstyret. Parkaen er fyldt med 100 % andedun og dun sikker nylon lining, som holder dunene p plads i parkaen. Alt i alt en kraftig, funktionel og varm parka, som kan bruges til alt fra en sydpols ekspedition

til hyggelig afterskiing eller juletrsfldning. Bjergkden har vret certificeret Canada Goose forhandler siden 2002, hvilket er din garanti for gte Canada Goose produkter.