Afsnit V 2010 Klasse B Champions Poll

Afsnit V 2010 Klasse B Champions Poll

IQ er indlæst w / talent, men er meget uforskudt. De tager sig selv ud af store spil (med sidelinier). Hvis de renser deres handling, så ja, de vil være en kraft, der skal regnes med. CA er stablet w / srs. (meget talentfulde). De er lidt bløde i ansigtet, men det vil hjælpe i det lange løb, fordi det vil tvinge andre spillere (vinger) til at være mere involverede. CA er godt positioneret til at gå hele vejen igen i år. På papir kan IR være en sand konkurrent, men deres fuldstændige mangel på klasse og kontrol vil skyldes dem i hver gang. Jeg har set dem til at spille i et par ’store spil’ og uden at skulle bruge deres tid spilder hun og snakkes om det andet hold. Og næsten alle disse spil slutter de på den lille ende af resultattavlen, der trækker sig ud af banen efter kampen. Sammenlign det med holdene som Fairport eller Canandaigua. De dukker op Hav det sjovt, er første klasse og vind store spil. Du laver matematikken.

Det er slet ikke at sige, at jeg ønsker det af IR !! Faktisk bare det modsatte. IR var engang det førende lacrosse-program i afsnit V, der var kendt for at lede i vinder, innovation og talent. Ved blot at læse dette og andre fora eller deltage i et af deres ’store spil’ kan man se, at IR er desværre nu kendt af meget forskellige grunde. For alle spillere og fans af IR Lacrosse håber jeg, at tingene ændres til det bedre. De er gode mennesker, men har brug for godt lederskab.

Jeg tror Webster kan gøre et godt løb på det i år så pas på dem. Godt program og talentfulde spillere hos Webster, men jeg tror, ​​at CA har langt for meget hestekræfter, hvis de spiller deres spil. Vi ses alle meget snart.

Jeg ønsker også bedre ting til IQ folkene. De har stort set hele deres hold tilbage i år, bortset fra deres overordnede pointleder, men også hele deres defensive enhed, en god angrebsenhed og et par gode midtbanespillere. For et hold med 14 sejre, hvem der tabte sig mod de øverste hold i staten (Ithaca, West Genny, CA, WT, Fairport), gjorde de meget godt sidste år, men har svært ved at gøre det tilbage til deres 90’ere fremtrædende med det nuværende regime. Har de ikke vundet noget som 10 ud af 11 sektionelt titler siden da? Skal have været en fantastisk maskine.

Det ville være en fejl at overse Brighton, de havde mange unge fyre, der satte point.

Men i år tror jeg det vil være en WT / CA hundkamp. Hvis Tomeno er den dominerende kraft, lyder det, så vil ALLE hold have problemer med WT, da en stor faceoff-fyr kan skjule mange svagheder, og det kan være på den defensive ende, der har mistet alle. Men de har sandsynligvis talent venter i vingerne.

CA er dybt. En gang til. 17 seniorer, der alle har spillet mere end halvdelen af ​​deres liv. At have valg i alle positioner giver spillerne incitament til at kæmpe hårdt hver dag i praksis og i hvert spil i hvert spil. Det giver også trænere mange muligheder og konfigurationer baseret på modstanderen. (Det hjælper også til skader, eller hvis nogen gør noget dumt). Der er også mange juniorer, der kæmper for PT og endda nogle få sophs. Sæsonen vil starte med en tur til Daniel Hand turneringen og derefter ind i ilden i deres nye liga (tak, tak, tak!) Vs Pittsford, hvilket vil være et kritisk spil, da CA ikke fik en god start sidste år. Planlægning giver dem 4 spil i 8 dage i maj, som vil omfatte Hamburg og slutte med Irondequoit, hvor de let kunne ende op 2 2.

Sidste år var specielt, kan de gentage (3 tørv)? Afhænger af, om de kan finde ud af FO-positionen og den nye angrebsenhed træder op. WT vil være lige der, og spillet på 5/6 når de mødes i regelmæssig sæson kan fortælle historien. Stater? En meget hårdere vej i år for afsnit V som alle spil er road trips. CA måtte være bedre end sidste års team til at gå hele vejen.

Giv ikke op, giv aldrig op.

Hvis IQ har et så stærkt tilbageholdende hold, forstår jeg ikke, hvordan jer siger, at der er ude af kampen for første gang. Hvis du måske husker i finalebilledet i klasse b, vil CA vundet med forkant, det er navnet på spillet vinder ansigtet ud og bringe det ned i marken, få en position og sætte en lovovertrædelse i. Jeg forstår, at både Ca og Wt har gode spillere, men Ca vil ikke have et stort ansigt, som Marshal. Og Wt har et godt ansigt off men men målmanden mellem rørene ser ikke ud til at være stærk. Vi har alle vores mening om, hvem der vil være den bedste, men lad os vente til marts 1. og se, hvem der kommer ud stærk. er helt ubesværet for, at jeg personligt kender mange spillere på holdet, der er aktive med grupper, der hjælper unge børn med lacrosse. De holder også en lejr i partner med Victor heks, der holdes om sommeren for små børn, der hedder lax for livet. det er en sport folk skraldespil prale hvert hold gør det ikke bare pege ud IQ for tha t. de bringer tilbage deres hele forsvarsheksen inkluderer Ryan Vella, som er et kommende spil, der har potentialet til at være den bedste forsvarsmand i afsnit 5. Også John Mikel kommer tilbage, som måske er en af ​​de bedste lange poler til at rydde bolden. Ian Brooks og Mike Utz er også to midfielders, der kan sætte bolden i nettet. Jeg tror, ​​at du alle har udsigt over IQ og burde se på statistikken fra sidste år og se, hvad spillere gik. IQ udgjorde kun 5 spillere og kun 2 af dem spillede. .

Adressering af IR-papirkurven. Jeg var på en af ​​IRs hjemmeholdets sidste år vs McQ. Et spil, der var 6 4 i slutningen af ​​3. kvartal, og jeg troede ikke, at der var nogen enestående respekt for Irondequoit. Det er klart, at der er meget hootin og hollerin i starten af ​​spillet, men der var ikke så meget af papirkurven, at jeg kunne fortolke i løbet af spillet. Alligevel har jeg altid følt, at hvis et hold eller enkeltpersoner på et hold havde brug for skraldespil, var de enten bange og brugte affald, der talte for at øge deres selvtillid, eller de var respektløst, umodne og ikke klare trykket.

Tilbage til lax talk

Jeg har mine semi-finale spil allerede låst (jeg tøver med at gå videre, fordi årets forløb vil føre til mere ophedet debat om hvem der vil fremme)

CA (1) vs McQ (4) og WT (2) vs IR (3)

CA Forsvaret statsmester, hvad mere kan du sige. Great program, god træner, dybde og talent indlæser roster. Spørgsmålstegn på X, men jeg er sikker på, at de har nogle ukendte JR / SR, som vil træde ind for at udføre

McQ McQ tog 4 seniorer fra sidste års hold, hvilket betyder, at de har nogle unge talent, der flytter op og opnår spiloplevelse. Nogle ppl kan hævde, at Brighton måske tager 4 pladsen, men selvom Brighton var 14 4 sidste år, det stærkeste hold de spillet i løbet af sæsonen var McQ (9 11) og McQ vandt 9 6. Brighton’s cup-kageplanen oppustede deres rekord, og de er ikke så gode som en 14 4-rekord antyder.

WT Klasse A Champs sidste år går ned til klasse B, som nu hævdes kan prale af tre af de 4 bedste hold i afsnit 5 Masser af lovovertrædelse for WT i år, og en solid gruppe af underkandidater gør dette hold til en styrke. Jeg er virkelig imponeret over Thomas ‘opståen til toppen, meget inspirerende

IR-hæftning i afsnit 5-mesterskaber i årevis, men jeg føler, da de for ofte har været afhængige af 2 3 talentfulde spillere til at bære hele holdet de seneste år. Luk deres 2 3 topspillere og IR TEAM falder fra hinanden.

Nogen har forudsigelser om generelle optegnelser for hvert hold, nu hvor hver liga er i en 16 spilplan ??

Lad mig vide, hvad du synes, rigtigt / forkert Jeg har ikke noget problem med nogen af ​​spillerne fra IQ. Jeg troede det var klart. Måske ikke. For posten har jeg intet problem med nogen af ​​IQ-spillerne som folk. Jeg er meget sikker på, at de er gode mennesker. Men jeg har et problem med ‘papirkurven’. At jeg har en stor PROBLEM med. Det er IKKE en del af spillet, det burde ALDRIG være en del af spillet og for dig at sige ‘Også det er en sport folk skraldespil prale ethvert hold gør det ikke bare påpege IQ for det. ‘er absurd forkert! IKKE hvert hold gør det, jeg kan forsikre dig om det. Måske vil en spiller nu og da, men ikke mange og sikkert ikke mange mange spillere på ét hold, som det er tilfældet, vi taler om. Som du kan se, er jeg ikke den eneste person til at tale om dette.Hvis du tjekker ældre fora, vil du se, at dette er et igangværende problem med IQ, og jeg er sikker på, at andre vil tilføje til disse kommentarer. Dette er ikke mig på dette! Jeg pusher mig slet ikke . For at du kan gøre udsagnet ‘Også det er en sport folk skraldespil prale ethvert hold gør det ikke bare påpege IQ for det.’ Er forkert og viser kun din samlede uvidenhed. Folk kan lide dig, hvorfor det sker. Folk som dig tager den mildeste af, hej alle gør det, så skal vi også. Det er forkert. IQ burde ikke gøre det, Fairport burde ikke gøre det, Canandaigua burde ikke gøre det, Webster burde ikke gøre det. Vælg et hold. Ingen skal gøre det. Trænerne ved, at dette sker. De står lige der midt i holdet. Hvis jeg kan høre det på sidelinjen meget længere væk så kan trænerne så sikkert også. Det skal stoppe fra HVER TEAM. Det er bare IQ, der ser ud til at være kendt gennem Sektion V som den meget værste lovovertræder.

Hvis et hold ikke er tilfreds med det omdømme, er der en meget nem og hurtig løsning; Vis op, hold kæft og spil lacrosse. Lad resultattavlen gøre dine taler. Ingen undskyldninger. Ingen peger fingeren på det andet hold og klager over, at de er papirkurven. Gør hvad de hold, der slår skraldespil, gør. Bare grine på dem og pege på resultattavlen uden at sige et ord. Husk, Vis op, Luk og spil Lacrosse. Slutningen af ​​lektionen til i dag. Hav en god weekend og husk, kærlighed betyder, at du aldrig må sige, at du er ked af det.

OK Buddie først, jeg er ikke uvidende, og hvis du spiller en sport i dagens verden, taler alle om skraldespanden. det er fra rush adrenalin fra at spille spillet du elsker. gå videre og prøv at stoppe folk fra skraldespil jeg vil elske for det at stoppe også, men det vil ikke ske. se på NFL og NBA. hvis du ser det spil, ser du altid spillerne at komme i hinandens ansigter. Som det går til IQ og et omdømme kan jeg sige at gå til mange af spillene og se og lege med nogle af børnene, jeg hører lidt eller intet skidt. ja de hober og holler, men det skriger bare og chanting. De råber ting som ‘få noget’ og ’så godt’. så folk, der hører råben og ting på marken, tror det er skraldespil, når det bare råber. Jeg tror, ​​at folk skal lære børnene og trænerne af holdene at kende, før de siger noget om dem. det er, når du ser dum og uvidende ud. Jeg siger ikke kun dette til dig, men alle, der har bashed et hold. Kendskab til holdet og spillerne, før du kører din mund. Jeg forsøger ikke at lave en græshistorie, men alle bør forstå, at du ikke dømmer en bog ved sin omslag. Lad os også gå tilbage til din erklæring om ‘lad scorestavlen være talker’. Lad os se, hvordan holdene matcher dette år, og så kan vi snakke efter det.

CA Forsvaret statsmester, hvad mere kan du sige. Great program, god træner, dybde og talent indlæser roster. Spørgsmålstegn på X, men jeg er sikker på, at de har nogle ukendte JR / SR, som vil træde ind for at udføre

McQ McQ tog 4 seniorer fra sidste års hold, hvilket betyder, at de har nogle unge talent, der flytter op og opnår spiloplevelse. Nogle ppl kan hævde, at Brighton måske tager 4 pladsen, men selvom Brighton var 14 4 sidste år, det stærkeste hold de spillet i løbet af sæsonen var McQ (9 11) og McQ vandt 9 6. Brighton’s cup-kageplanen oppustede deres rekord, og de er ikke så gode som en 14 4-rekord antyder.

WT Klasse A Champs sidste år går ned til klasse B, som nu hævdes kan prale af tre af de 4 bedste hold i afsnit 5 Masser af lovovertrædelse for WT i år, og en solid gruppe af underkandidater gør dette hold til en styrke. Jeg er virkelig imponeret over Thomas ‘opståen til toppen, meget inspirerende

IR-hæftning i afsnit 5-mesterskaber i årevis, men jeg føler, da de for ofte har været afhængige af 2 3 talentfulde spillere til at bære hele holdet de seneste år. Luk deres 2 3 topspillere og IR TEAM falder fra hinanden.