Afrika Fornyelse

Afrika Fornyelse

Med penge til at investere siger kenyerne nej takket være bankerne

Med udenlandske investeringer nede og støtteniveauet usikkert på grund af den globale finansielle krise, der ser indad for investeringskapital og finder den. Denne artikel undersøger stigningen af ​​uformelle sparekøller i Kenya og hvordan de springer besparelser og skaber rigdom for deres medlemmer.

24. august 2009

FN hjælper udenlandske krigere hjem hjem

Afslutningen af ​​civile konflikter i vest og centralhas bragte den nødvendige fred til regioner ødelagt af årtier af blodsudgydelse. Men det strandet også tusindvis af udenlandske tidligere krigere langt hjemmefra. Denne artikel undersøger indsatser fra n regeringer og det internationale samfund om at afvæbne disse hærer af våbenfolk til leje og returnere dem til borgerne bor hjem.

17. august 2009

har brug for smart i handel med Asien

Den kraftige stigning i handel og investeringer med Kina, Indien og andre økonomier har været godt for, siger FN, men det kunne være bedre, hvis n regeringer og virksomheder tænker strategisk og skubber for tilbud om at skabe velstand hjemme.

10. august 2009

Verdens finanskrise og løfter løfter

Velhavende lande har lovet mere hjælp til udviklingslande, der kæmper for at klare den globale finansielle krise. Hjælpe er virkelig på vej, og om det vil ende med at hjælpe eller skade n økonomi, er det dog meget i tvivl. Rent ser på løfterne og problemerne i denne særlige rapport.

3. august 2009

økonomi giver blandede signaler om genopretning

har overrasket sine kritikere ved at vise uventet modstandsdygtighed i den nuværende økonomiske afmatning, men tiderne er hårde og tegn på genopretning er ujævn. Midt i forudsigelser om vækst siger økonomerne, at forsigtighed stadig er et ordord.

4. maj 2009

krig, der skaber job for fred

At skabe gode arbejdspladser for alle, der søger arbejde, er kernen i n udviklingsplaner. Ingen steder er det mere afgørende og vanskeligere end i lande, der kommer fra borgerkrig. Med arbejdsløshed er en stor trussel mod deres hårdvundne stabilitet, Liberia og Sierra Leone beskæftiget som deres første prioritet.

27. april 2009

Verdensnedgangen presser

Den globale økonomiske afmatning rammer hårdt og truer en humanitær krise. n, opfordre donorer til at ære bistandsløfter, modstå at hæve handelsbarrierer og acceptere en retfærdig global finansiel styring.