afleverede korsfarere ned Aquinas

afleverede korsfarere ned Aquinas

Korthændede Grand Island Central Catholic lader ikke fraværet af to nøglespillere ødelægge en vindende uge.

Spille uden 6 fod 4 juniorcenter Youhanna Ghaifan (knæ) og 6 1 junior fremad Brett Wiens (hjernerystelse), Klasse C 1, nr. 8-ratede (Omaha World Herald) Korsfarere rystede en langsom start og slog Aquinas katolske 51 38 på Fredag ​​aften.

‘Vi var et par mænd i aften, men jeg troede, at vores børn spillede hårdt og gjorde de ting, de skulle gøre på tavlerne,’ sagde den centrale katolske træner Tino Martinez, hvis hold slog off tidligere ubesejrede York 50 44 på vejen sidste tirsdag nat. ‘Vi har fået ondt et par gange, fordi vi ikke var til at spille med stor størrelse på et givent tidspunkt, men vi føler os helt sikkert gode til at komme ud med en sejr i en sådan situation.

‘Vores børn kæmper hårdt. De konkurrerer i praksis som skøre hver dag, og det er helt sikkert ikke anderledes på spilnat.’

Phoenix Stevenson førte vej for GICC (10 4), pacede sit hold i point (19), rebounds (six) og assists (five). De 5 10 seniorer havde 11 sekunders halvpoint registreret fem af Crusaders ‘otte offensive rebounds.

‘I aften kan det have været første gang i de sidste 2 1/2 år, hvor Phoenix ikke har trukket den hårdeste defenisve-opgave, vi udleverer,’ sagde Martinez. ‘Han er en stor defensiv spiller, og han forpligter sig altid til at være god på brædderne, men i aften var han i stand til at få sit offensive spil gået lidt. Han er fuldt ud i stand til at score nogle point for os. ‘

Eli Hunter tilføjede 15 point og John Rohweder scorede 14 for Crusaders, som førte 27 26 før outscoring Aquinas 11 2 i den sidste 4:48 i tredje kvartal.

‘Eli kunne virkelig lede os til scoring, men han er sådan en uselvisk spiller, som vi virkelig må få på ham for at se efter nogle af hans egne muligheder,’ sagde Martinez. ‘Jeg tror, ​​at han sikkert har forstået i aften at være nogle få mænd ned, vi havde brug for hans offensive output lidt.

‘Desuden tror jeg, de forsøgte at tage Rohweder væk på omkredsen, og den slags åbnede ting op, og Phoenix og Eli var begge meget aggressive sindede, offensivt i aften.’

Ikke at overses var den tidlige skarpe skydning af Rohweder. Med GICC trailing 6 2 tidligt ramte 6 2 junior tre 3 pointers for at hjælpe korsfarerne med at lede 15 10 efter første kvartal.

‘Johnny strækker virkelig gulvet,’ sagde martinez. ‘Han gjorde et godt stykke arbejde med at træde ind i hans skud og få sin rytme og slags at skyde os i spidsen.

‘På det tidspunkt troede jeg, at vi var i stand til at bosætte sig defensivt og tage nogle ting væk, at Aquinas såre os så tidligt som muligt, mens nogle kører til kurven og kick outs, offensive rebounds, overgangskurve og ting af den slags .’

Korsfarerne hersker, trods at være udefineret 28 24.

‘Centralkatolske er lidt forskellig fra et hold uden Youhanna, men de gjorde et godt stykke arbejde med at få nogle børn til at træde op,’ sagde Aquinas træner Tony Smith. ‘De var mere af et perimeterorienteret hold i aften, mens vi virkelig var parat til at fordoble og tilbragte en del tid i praksis, at gøre det i modsætning til at arbejde på mange af deres perimeter ting.’

Ryan Vavrina scorede 13 point og Nathan Kovar havde 11 til at lede monarkerne (3 10). Aquinas førende scorer Trev Semrad var begrænset til ni point på 3 ud af 10 skydning fra gulvet.

‘Det var typisk Grand Island Central Catholic godt forsvar,’ sagde Smith. ‘De slags dikterede, hvad vi ville gøre på lovovertrædelse snarere end os, der dikterede, hvad vi ønskede at gøre.

‘De gjorde et godt stykke arbejde med at spille Trev Semrad hårdt, og vi havde nogle andre fyre, men igen (GICC) ved, hvordan man spiller mand til mand forsvar og de gør det godt igen og igen.’

Martinez sagde, at korsfarerne håber at genvinde Wiens tjenester snart. Tidsplanen for Ghaifans tilbagevenden er imidlertid usikker.

‘Vi’ håber selvfølgelig at få ham tilbage så hurtigt som muligt, men det er svært at sige, ’sagde Martinez om Ghaifan. ‘Det vil bare afhænge af hævelsen og ømheden af ​​det. Forhåbentlig vil behandlingen løbe sin gang, og han kommer snart tilbage snarere end senere. ‘

Grand Island Central Catholic overvandt et 23 19 halvtidsunderskud og indspillede en 47 41 hemmelig sejr over Aquinas katolske fredag ​​aften.

Korsfarerne (5 9) overskredet monarkerne (5 8) med en 19 9 margen i det centrale tredje kvartal og ramte 9 ud af 16 skud fra banen. Emily Herbek førte rallyet og scorede 10 af sit spil højt 14 point i kvartalet.

Herbek sluttede med et spil høj 14 point og syv rebounds for korsfarerne (5 9). Holdkammerat Emma Benton tilføjede 13 point og ni rebounds.

GICC skød 54,5 procent (12 af 22) efter pausen og havde en 37 28 rebounding som Benton (syv) og Herbek (fire) kombineret til 11 af deres holdets 14 offensive rebounds.

‘Forskellen var Emily Herbek og Emma Benton,’ sagde GICC træner James Lowry. ‘Jeg troede, de gik hårdt på tavlerne, jeg troede, at de meldte sig hårdt ud, og jeg tror ikke, vi har nok de to bolden nok.

‘Vi talte om at køre gulvet hårdt, og jeg troede, at de begge løb hårdere end det andet hold i aften. Nogle gange er det bare et spørgsmål om at komme ud med en holdning og udarbejde nogen, og jeg var virkelig rigtig stolt af de to piger i aften.’

Elyssa Kohmetscher sluttede med 11 point for Korsfarerne, der begik bare tre sekunders halv omsætning efter at have haft 10 fejl i første halvdel.

‘Elyssa Kohmetscher og Laura (Lowry) håndterede bolden ganske godt og var ikke uforsigtige med det,’ sagde James Lowry. ‘Det er virkelig vigtigt for vores hold, fordi vi skal få skud næsten hver tur ned ad gulvet.

‘Vores piger gjorde et godt stykke arbejde med at se, hvor vi kunne angribe og få bolden inde med Emily og Emma. Vi var ikke lige så mange muligheder, da vi har været meget af denne sæson, men vi spillede smartere på offensiv.’

Kinsey Kozisek scorede 11 point og Julie Daro havde 10 til at lede Aquinas (5 8). Monarkerne blev holdt til 20 procent skyde (5 af 25) i anden halvdel.