Afgifter vil blive indgivet i modstand hos West Brook HS

Afgifter vil blive indgivet i modstand hos West Brook HS

Et igangværende argument mellem to studenter fra West Brook High School brød ud i en stor kamp på skolens campus onsdag efter skoletid.

Mange andre studerende var stadig på campus og i stedet for at ringe til politiet eller skoleembedsmænd for at rapportere kampen, brugte flere af eleverne i stedet deres telefoner til at registrere kampen ifølge Flores.

Videoer af kampen har cirkuleret på sociale medier.

Politi og skole embedsmænd blev kun meddelt om kampen, da en lærer kom over det, anmeldte embedsmænd og derefter forsøgte at bryde kampen, sagde Flores.

Kampen eskalerede, da en bil blev stjålet, og en elev kørte bilen ind i og mod andre studerende.

Flores sagde, at BISD Police har set på hele videoen og vil indgive kriminelle afgifter og fortsætte med at undersøge.

Mindst fire afgifter vil blive indgivet, herunder en anklage for forsøg på forværret overfald med et motorkøretøj, en afgift for forværret overfald med et motorkøretøj, en afgift for forværret overfald og en ladning, der stjæler et motorkøretøj.

‘Vi’ er lige så forfærdet som offentligheden er. Den adfærd, der blev påvist der, var uacceptabel. Det er ikke bare en fejl. Det er ikke en dårlig beslutning. Det er en kriminel handling. Sådan kommer vores afdeling til at undersøge, ’sagde Chief Flores.