Afgifter faldt mod Holly Springs teen

Afgifter faldt mod Holly Springs teen

En 30 sekunders kampvideo blev hurtigt viral fredag, og timer senere landede en Holly Springs mor, sin teenagedatter og en anden teenager i problemer med loven.

Videoen viser Hazel Spingola, 16, og Danielle Holland, 17, kaster slag og trækker på hinanden.

‘Det var virkelig ikke noget værd at kæmpe over og så tilbage på det nu, da jeg så de folk, der gik ud af huset, skulle jeg have forladt,’ sagde hun. Samme gymnasium forresten. Kæmp det ud! Ingen skade, ingen fejl. Er det sådan, vi vil lære vores børn at løse konflikten? Gennem vold? Held og lykke Amerika! Høst det, du syer! Og altid peger en finger i politiet, som er konsekvent målrettet for simpelthen at gøre deres arbejde, hvilket forresten er at håndhæve forfatningen og lovene i NC. Det betyder ALLE love, hvor der er tilstrækkelige beviser til at støtte en overtrædelse af loven. De (politiet) må ikke ‘vælge og vælge’ hvilke love de håndhæver. Denne liberale tilgang til retshåndhævelse er ikke god for nogen. Hvem vil du ringe?