Afgifter arkiveret i Fight fanget på video i Falls

Afgifter arkiveret i Fight fanget på video i Falls

NIAGARA FALLS, NY Charges er nu indgivet i forbindelse med en foruroligende mobiltelefon video af en kamp mellem to kvindelige studerende, der deltager i Niagara Falls High School. Politiet anholdt den mand, der blev set i videoen, John Henry Harris III, der også høres på videoen, der opfordrer pigerne til at kæmpe.

En af dem er hans teenagedatter. Den anden pige er børnebarnet til Emmett Cox. Cox siger, ‘At tale med hende som en slags ondskabsdyr. Jeg mener som en galning. Du ved, jeg siger hvem, mand. Det her er sindsygt.’

Shyloe Staples, 15, er Coxs barnebarn. Hun ses i kampen i leopardhudjacket. Hun fortalte os i dag, efter at have set videoen igen, at hun og den anden pige var begyndt at skille sig i skole før kampen.

Niagara Falls Police undersøgte og indførte chikanering og truede velfærden for et barns anklager mod Harris. Politiets superintendent Bryan DalPorto siger ‘Vi har haft lignende forekomster tæt på det, men det er bestemt en af ​​de mest ekstreme, vi har set. Vi vil helt sikkert ikke have voksne involveret og bestemt opmuntre unge til at kæmpe. Og hvis der var et problem, ville alle inklusive hr. Harris have været bedre tjent ved at ringe til politiet og lade os håndtere det. ‘

Hæfteklammer siger, at hun bliver behandlet for nakke- og skulderskader, og at hendes bedstefar er rasende med Harris.

Cox siger: ‘Hvis du ikke vil have nogen kamp sådan, skulle han have fået sin datter i bilen og lige gået. Det ville have forhindret hele denne situation. Men hvad han gjorde, gjorde han som en galning. Han gjorde det som en person, der var skandaløs. Nogen der ikke har respekt for sig selv og ingen respekt for sin datter. Han viste alle disse børn derude præcis, hvad en voksen ikke skulle gøre. ‘

Harris afviste et indspillet interview efter at have talt med sin advokat. Men han sagde, at videoen var klart ‘ikke hans bedste øjeblik.’ Han sagde også, at han talte med skoleembedsmænd mandag før kampen og fortalte dem, at hans datter følte chikaneret og truet med meddelelser på Facebook.

En talskvinde fra skoleområdet bekræftede, at Harris talte til dem og viste dem meddelelserne. Shyloe Staples blev derefter suspenderet og holdt i tilbageholdelse. Skoleembedsmænd siger, at de forsøgte at nå hendes familie for at tage hende hjem, men kunne ikke gøre det. Hun endte med at gå hjem på samme skolebuss som den anden pige.

Amherst NewsOlear Team hos MJ Peterson vil støtte måltider på hjul med hvert salgSuneel’s Light Foundation s nat for at skinne velgørenhed begivenhed for at hjælpe med at opdage en kur for Duchenne ‘The Last Descent’ Screening at inkludere diskussion med lead actorDaemen tjener national rangering af Wall Street Journal / Times Higher EducationDaemen Accounting Program tjener international akkreditering

Orleans County NewsMedina fejrer ti år som Tree City USA! Medina for at hoste gård til bordtennis på Historic Main StreetArt Show og salg til fordel for studerende, der påvirkes af tab af midlerPolice Officer anklaget for stalkingA Festival of Nine Lessons and Carols: ‘Deling jul med familie og gode venner’

Tonawandas NewsChill Out med Winterfest i byen TonawandaBlessed Sacrament Annual St. Nick NiteNOCO deltager i Greenlight en Vet campaignNOCO donerer mere end $ 19.000 til Leukemia Lymfom SocietyExit 2 Bar Grille Planer Rock tober Fest, Anniversary Party