Afbalancere to store ansvarsområder

Afbalancere to store ansvarsområder

ABILENE, Texas (KRBC) Frivilligt arbejde for at kæmpe for dit land er et stort ansvar, men at tage et andet ansvar som at vedtage eller fremme et barn kan være en smule svær at balancere.

En Abilene-familie beviser, at det er muligt, og de får det til at se let ud!

De fortalte KRBC, at de var nødt til at tage højde for, hvor længe de skulle blive stationeret, og hvornår Zachary vil blive deployeret igen, inden de vedtager et barn.

Ballarderne sagde, at de vidste tidligt, at de ønskede at vedtage.

‘Vi begyndte at tænke på det [vedtage], efter at vi havde vores første barn, og så havde vi overraskende vores andet. Så vi satte det af en lille smule, og så begyndte vi, da vores andet barn var omkring to,’ sagde Lesli.

Fordi Permanent Station Change (PCS) kan ske når som helst, måtte de tænke længe og hårdt.

‘Vi var nødt til at tænke over, hvor længe vi troede vi skulle være her, jeg mener ikke, der er nogen garantier, men adoptionsprocessen kan tage 18 måneder til to år, så du vil sørge for at du kommer til at være her,’ sagde Leslie.

Det kan nogle gange tage længere tid end det, men de lod det ikke afholde dem.

Med en smule kommunikation før Zachary blev indsat, vidste de, hvad de kunne og ikke kunne påtage sig.

‘Hver gang han blev indsat, var det hver gang, før vi kunne tale om, hvilke situationer jeg kunne sige ja til, hvis nogen, fordi jeg kan få fat i ham inden for et øjeblik med at sige ja eller nej,’ sagde Ballards. ‘Vi tænkte som aldersbestemt, vi vil beholde det i fødselsordren. Det betyder, at vi vil have dem yngre end vores biologiske og adopterede børn.’

Ballardene er foster at adoptere. De har fostret i alt 13 børn på forskellige tidspunkter!

‘Mange af vores børn går med en udvidet familie. CPS vil altid prioritere det vigtige. Så de kan være hos os et par uger, så de kan få dem til bedstemor eller tanter eller hvem der kan tage dem,’ sagde Lesli. .

Lesli sagde processen er nervewracking.

‘Med vores adoptiv søn, vi havde ham, da han var lige fra NICU tre uger gammel, og han var 16 måneder, da vi vedtog ham så længe, ​​var vi selvfølgelig meget vedhæftet, og det var nervepirrende, undrende om han var vil blive hos os eller hvis han skulle hjem eller [Zachary] ‘En mærkelig slægtning kommer ud af ingenting og vi mister ham. Det skræmmende, men du skal bare gå med strømmen lidt, ’sagde Ballards.’

Lige nu har familien to biologiske børn med navnet Ethan og Lilli, en en årig adoptiv søn ved navn Carson og et fosterbarn, der er en uge gammel. De ved ikke, om de kan holde det nyfødte barn.

‘Det ser ud som om han kommer til at gå hjem engang inden for de næste par måneder, og så det vi arbejder hen imod,’ sagde Lesli. Vi skal huske på, at vores mål er at de skal hjem. Det svært, nogle gange fordi du bliver rigtig knyttet. ‘

Catherine Earley er Nord Texas Regional Director for Pathways Young og Family Services. Det er et autoriseret børneplaceringsagentur i Abilene.

Earley forklarer nøglen til succes for dem, der er i militæret og ønsker at vedtage.

‘Begynd tidligt i den tid, du opholder dig på en base, fordi vi skal huske, at disse er juridiske sager, og vi ved ikke, hvor længe de går videre,’ sagde Earley.

Dette hjælper, fordi der også er en tilsynsproces.

‘På nogle steder kan du finde en adoptivplacering, og du skal have 6 måneders tilsyn i den adoptive placering, før adoptionen kan afklares,’ sagde Earley.

Familiemålet er at have i alt fem børn, men rigtigt tæller de deres velsignelser.

‘Jeg elsker det, når folk siger, Carson er velsignet for at have os, fordi vi føler det nøjagtige modsatte. Af alle familier i Abilene, for at de skal vælge os for at få denne smukke dreng føles som et fantastisk mirakel, og vi føler bare heldig at vi blev plukket for at være hans forældre, ’sagde Lesli.