af teknologipotentiale

af teknologipotentiale

AFC Energy (LON: AFC) adm. Direktør Adam Bond sagde nyhedsstrøm fra den sidste uge ‘har bevist, at teknologien er i stand til at levere en navnepladekapacitet pr. Patron på over 10kW.’

Han talte til Proactive efter at selskabet havde bekræftet generationen af ​​mere end 200 kW elektricitet fra sin KORE-brændselscellekraftværk i Stade, Tyskland.

Bond sagde, at han er ‘meget sikker’, at firmaet vil kunne generere omkring et gigawatt af energi i løbet af de næste par år, og tilføjer, at markedet for teknologien er ‘absolut’ og ‘utvetydigt’ der.

Selskabet er udgiver. Du forstår og accepterer, at intet indhold offentliggjort på hjemmesiden udgør en anbefaling om, at en bestemt sikkerhed, portefølje af værdipapirer, transaktioner eller investeringsstrategier er egnet eller tilrådeligt for en bestemt person. Du forstår, at selskabet modtager enten monetære eller værdipapirer kompensation for vores ydelser. Vi kan drage fordel af ethvert omfang, som denne skrive op kan generere.

Du forstår også, at ingen af ​​informationsudbyderne eller deres partnere vil rådgive dig personligt om arten, potentialet, rådgivningen, værdien eller egnetheden af ​​en bestemt sikkerhed, portefølje af værdipapirer, transaktioner, investeringsstrategier eller andre forhold.

Du forstår, at Webstedet kan indeholde meninger fra tid til anden med hensyn til værdipapirer nævnt i andre produkter, herunder virksomhedsspecifikke produkter, og at disse udtalelser kan være forskellige fra dem, der opnås ved at bruge et andet produkt relateret til Selskabet. Du forstår og accepterer, at bidragydere kan skrive om værdipapirer, hvor de eller deres firmaer har en stilling, og at de kan handle sådanne værdipapirer for egen regning. I tilfælde, hvor stillingen er afholdt på tidspunktet for offentliggørelsen, og sådan stilling er kendt af selskabet, udleveres passende oplysning. Du forstår dog og accepterer, at en eller flere bidragsgivere på tidspunktet for enhver transaktion, du har foretaget, kan have en position i de værdipapirer, der er skrevet om. Du forstår, at pris og andre data leveres af kilder, der anses for at være pålidelige, at beregningerne heri er lavet under anvendelse af sådanne data, og at hverken sådanne data eller sådanne beregninger garanteres af disse kilder, selskabet, informationsudbyderne eller nogen anden person eller enhed, og kan ikke være fuldstændig eller præcis.

Fra tid til anden kan der henvises i vores marketingmaterialer til tidligere artikler og udtalelser, vi har offentliggjort. Disse referencer kan være selektive, kan kun henvise til en del af en artikel eller henstilling, og er sandsynligvis ikke aktuelle. Da markederne ændres kontinuerligt, er tidligere offentliggjorte oplysninger og data muligvis ikke aktuelle og bør ikke påberåbes.