Af Grace Designs tager hjem

Af Grace Designs tager hjem

Kansas City-baserede Af Grace Designs vandt topmødet på $ 20.000 den 5. maj ved University of Missouri Kansas City 2017 Regnier Venture Creation Challenge.

Vinderen kom som en velkommen overraskelse for grundlæggerne Emily Moon og Kelsey Carlstedt, der vil bruge frøfinansieringen til at fremme rækkevidden af ​​By Grace Designs, en ikke-fortjenesteorganisation med en mission om at uddanne, ansætte, styrke og hæve kvinder, der lever i fattigdom ved give dem karrierer håndlavede håndlavede tøj.

Moon og Carlstedt krediterer deres sejre til, hvor godt de kender deres insatser og deres engagement, og deres engagement i succesen, der strømmer gennem hårde pletter og svinger uden at give op.

‘Kelsey og jeg er yderst lidenskabelige med at hjælpe folk og vi’ er så lidenskabelige med By Grace, de kvinder, vi arbejder med, og den måde, vi kan gøre en indflydelse på. Jeg synes, at det var helt sikkert fængslende og var en stort aktiv for os, ’sagde Moon. ‘Vi har virkelig udforsket mange af de forskellige områder, der følger med at starte en social effekt venture fordi det er meget svært.’

Månen og Carlstedt deltog i de to dage udfordring med 87 andre startups. De er begejstrede for præmiepenge, og hvordan det vil give dem mulighed for at vokse deres internationale campusser, men de siger den reelle værdi er i netværket, der kommer ud af konkurrencen.

‘Gevinsten er teknisk set den $ 20.000 og pressen du får af den [men] mentorerne kommer ud af træarbejdet til mange forskellige mennesker,’ sagde Carlstedt. ‘Vi endte med at få mentorer, der var meget specifikke for hvad vi gør.’

Månen voksede op i Ghana og flyttede til Amerika da hun var 11. Hun mødte Carlstedt i junior høj, og de to har været venner siden da. Som voksne delte de mange af de samme interesser, og begge følte et kald til at hjælpe andre kvinder.

‘Vi vidste, at vi ønskede at gøre noget for kvinder i udlandet, men vi ønskede at sikre, at vores bestræbelser var bæredygtige og faktisk gjorde en forandring og en indflydelse i det samfund,’ sagde Månen ‘At By Grace mener vi, at den måde vi erobre global fattigdom er gennem virksomhed, ikke hjælpemiddel, så vi anvender kvinder til at skabe smukke produkter. ‘

By Grace giver kvinder uddannelse, træning og fysiske ressourcer som symaskiner til at skabe håndlavede tøj og smykker. Disse varer sælges så i Amerika til forbrugere, der får smukke tøj, samtidig med at de sikrer, at deres køb støtter kvinder med rimelige lønninger for at hjælpe dem med at støtte deres familier.

‘Modeindustrien er en industri på 3 milliarder dollar, og kun 2% af beklædningsfirmaerne betaler deres leverandører og deres arbejdstagere en retfærdig og livlig løn, hvilket er forfærdeligt,’ sagde Carlstedt. ‘Når vi tænker på tøjet eller t-shirtsne, som vi bærer, kom det fra et sted. Det kom fra en fabrik, sandsynligvis hvor ingen blev taget hånd om, hvor forholdene ikke kun var uhygiejniske, men oftest undertrykkende.’

I øjeblikket har virksomheden campus i Ghana og Indien, som beskæftiger knap 100 kvinder. Månen og Carlstedt sagde, at deres første mål er at dyrke de campuser, de allerede har, og så se på at udvide dem.

Campus i Tamale, Ghana arbejder for at bekæmpe en cyklus, hvor piger sendes fra byen og omkringliggende områder i den nordlige del af Ghana til den sydlige del af landet for transportjob. Carlstedt forklarede, at pigerne blev behandlet som menneskelige muldyr til at transportere varer mellem regionerne.

‘Disse piger arbejder for at sende penge tilbage til deres familier. Ofte gør de tilsvarende 66 cent om dagen, hvilket ikke giver dem nok til at foder og huske sig selv og give tilstrækkelig finansiering tilbage til deres familier,’ sagde hun. Carlstedt. ‘Mange af disse piger slutter på gaden.’

Moon og Carlstedt mener, at deres forretningsmodel har potentialet til at revolutionere måden kvinder tjener penge på i disse regioner i Ghana. De sagde, at de vil oprette workshops på steder, hvor der ikke allerede er arbejde for piger, så de kan blive ansat tæt på deres familier og drage fordel af at have et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

‘Vi tror, ​​at hvis vi kan give en passende uddannelse til at undervise piger en handelsdygtighed og derefter ansætte dem, vil vi kunne ansætte 150 plus kvinder i Tamale og derefter udvide til andre landsbyer,’ sagde Carlstedt.

Af Grace Designs er på vej til næsten det dobbelte af antallet af piger, der er ansat i Tamale inden udgangen af ​​2017. Grundlæggerne håber også at udvide i deres Indien campus, hvor de arbejder i partnerskab med Daughters of Hope, en organisation, der arbejder for at rehabilitere kvinder, der er reddet fra sexhandel og ud af misbrug.

Af Grace Designs arbejder også med Rosebuds indfødte amerikanske reservation i South Dakota for at bringe ændringer til kvinder tættere på hjemmet.

‘Den fattigdom, hvor de bor på denne reservation, kan sammenlignes med den tredje verden,’ sagde Carlstedt. ‘Der er allerede håndværkere på den reservation, der har evnen til at lave smukke smykker, så det, vi gør ved By Grace, åbner en markedsplads for dem.’

De er også i forhandlinger om at åbne en campus i Kansas City, Missouri-området for at imødekomme de behov, de ser i deres egen by.

‘Jeg vokser op i Amerika med de ressourcer, vi har fået, jeg mener, at det er vores ansvar at finde ud af, hvordan vi udnytter [disse ressourcer] for at hjælpe en anden,’ sagde Moon. ‘Jeg tror også, uanset hvem du er eller hvor du er, kan du vende dig om og inden for 1,2 miles der er en kvinde, der har brug for din hjælp.

Månen og Carlstedt har set førstehånds, at uanset hvor de er i verden, ser de sammenhæng mellem kvinder, som alle søger arbejdeværdige færdigheder og arbejde, der er værdigt.

Månen og Carlstedt ser stadig tilbage til deres sejr i Regnier Venture Creation Challenge, og de er stadig taknemmelige for, at dommerne så potentialet og hjertet i deres ikke-fortjeneste forretning blandt alle de andre talentfulde teknologiske og medicinske startups, de konkurrerede mod.

‘Jeg husker at tænke,’ Jeg ved ikke, om der er nogen måde, vi nogensinde kunne vinde, men det gjorde vi. Det er utroligt, hvad der er muligt, ’sagde Moon. ‘Efter det føler jeg at intet er umuligt, og det betyder ikke noget, hvor lille du er, eller hvis du kom fra ingenting, er det muligt at ændre.’

Christine McGuigan er associeret redaktør af Silicon Prairie News.

(Besøgt 1 gange, 1 besøg i dag)

PopularNewUpcoming events på Silicon Prairie Future Builders Challenge hjælper Lincoln-studerende med at identificere deres iværksætterkundskaber Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitche og lancere på SXSW Missouri-baserede Lean Media Closed $ 500,000 i Seed Funding KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse K State Launch udfordrer studerende af alle baggrunde at være iværksættere KCs Sprint Accelerator bygger samfund, annoncerer ny klasse Missouri-baseret Lean Media lukker $ 500.000 i frøfinansiering Kommende arrangementer på Silicon Prairie Kansas Citys Homebase gør sig klar til at pitch og starte på SXSW