Advokatforespørgsler Jury Trial I Southside Mascot Case

Advokatforespørgsler Jury Trial I Southside Mascot Case

En advokat fra Fort Smith anmoder om en juryprøve i Sebastian County Circuit Court i en sag, der søger at redde navnet på Southside High School Rebel mascot.

En advokat fra Fort Smith anmoder om en juryprøve i Sebastian County Circuit Court i en sag, der søger at redde navnet på Southside High School Rebel mascot.

Taler til journalister på hans kontor torsdag, fortalt advokat advokat joey mccutchen om den ændrede klage han har indgivet på vegne af juni Bradshaw mod både skole distriktet og skole bestyrelsen, der beder retten at stoppe skole distriktet fra at fjerne ‘rebeller’ fra ejendom og udstyr eller forbudt at bruge det som et kaldenavn til gymnasieelever og atleter.

I den ændrede klage hedder det, at ‘der ikke har været et offentligt møde, hvor der var afstemning fra Fort Smith Schools Education Board, der bekræftende kræver, at Southside High School fjerner navnet fra skoleudstyr og ejendom eller som ellers ville forbyde kaldenavnet fra at blive brugt til at henvise til studerende og atleter på Southside High School. ‘

En 27. juli afstemning fra skolebureauet fjernede Southside ‘Dixie’ kampsang og faser ud den langvarige Rebel-maskot i løbet af det næste år.

McCutchen sagde, mens han var uenig med disse beslutninger, respekterede han den demokratiske proces af det, men argumenterede stadig for, at skolens bestyrelse ikke var fast besluttet på, om navnet skulle ophøre.

‘De stemte for at ændre navnet,’ sagde McCutchen.

Records, der er opnået fra skoledistriktet af McCutchen, anslår konverteringsomkostningerne til $ 264.772. Specifikke omkostningsoverslag omfatter 38.000 dollars fra Memphis-baserede Athletic Surface Plus til erstatning af ‘Rebels’ på fodboldbanens slutzone. Et nyt center logo på feltet er anslået til $ 17.000. Et skøn for refinishing gymnastiksal er $ 18.000 plus skat.

McCutchen hævdede, at en afstemning om at stoppe maskot er ikke en stemme for at stoppe brugen af ​​sit navn, og at ‘enhver penge brugt før en afstemning er en ulovlig fraktion.’

‘Alt jeg spørger er, at en jury bestemmer,’ sagde han.

Sebastian County Circuit Court dommer James O. Cox afviste i sidste uge en anden retssag McCutchen indgivet påstand om, at skolens bestyrelse var i strid med Arkansas Freedom of Information Act.

Cox-dommen fastslog, at distriktet varigt varslede offentligheden forud for et møde.

McCutchen sagde, at han planlægger at appellere afgørelsen.

Et udvalg blev dannet i juli, der erstattede ‘Dixie’ med ‘The Wabash Cannonball’ som skolens nye kampsang.

En maskotudvælgelseskomité har valgt sine top fem Rebel udskiftninger. Southside High School-studerende bliver bedt om at vælge deres top to valg, så udvalget forventes at mødes mandag aften for at overveje resultaterne.