advokat holder pressekonference blandt påstande

advokat holder pressekonference blandt påstande

Jauregui sagde, at Moores team ville søge en håndskriftsanalyse af den originale kopi af meddelelsen i årbogen for at bekræfte, at det tilhørte Moore.

Denne pressekonference blev udstedt ikke længe efter, at Sean Hannity gav Roy Moore et ultimatum.

Fox News-værten, blandt GOP-senatets håbende mest fremtrædende tilhængere i medierne, begyndte at afstå fra Moore tirsdag aften, da han gav kandidaten 24 timer til at forklare sine uoverensstemmelser i hans forsvar mod de seksuelle påstande mod ham.

I Washington har Moore mistet støtten fra en stadig voksende liste over republikanere, der omfatter senatleder majoritetsleder Mitch McConnell fra Kentucky, Arizona Sen. John McCain, National Republikeinske Senatorudvalgets formand Cory Gardner fra Colorado, Sen Ted Cruz og Senatet Majoritet Whip John Cornyn, begge Texas.

Flere af Moore ’s mest døske tilhængere derhjemme stikker imidlertid af ham, selvom adskillige tilhængere, der oprindeligt støttede ham, siden har været stille om hans kandidatur i kølvandet på en anden anklage for seksuelt overgreb mod ham mandag eftermiddag. Præsident Donald Trump har været mor på Moore siden da.

Her er et kig på, hvem der fortsætter med at stå af den ambassade kandidat:

Kilder tæt på Breitbart-chef Steve Bannon fortalte CNN, at han holder fast med Moore for sædet, der ønsker at fjerne enhver forestilling om, at Bannon vender sig til Moore, som en drudge-rapport banner foreslået onsdag.

I Alabama udtalte en republikansk gruppe, det 5. kongresdistrikts republikanske eksekutivkomité, sin enstemmige støtte til Moore onsdag ved at vedtage en beslutning, der støtter ham som GOP-kandidat.

Alabama statssekretær John Merrill sagde, at han fra tirsdag fortsat ville stemme for Moore medmindre de monteringskøn påstande blev bevist. ‘I dag med de oplysninger, der er blevet introduceret for mig, og hvis disse afgifter ikke er vist at være sande, vil jeg fortsætte med at støtte og stemme for dommer Moore,’ sagde Merrill på CNNs ‘Nye Dag’. ‘

Moore s advokat, Trenton Garmon, fortalte MSNBC onsdag, at han mener Moore, når kandidaten siger påstandene mod ham, er falske. ‘Fra hvem jeg ved i Roy Moore, ved jeg ingen bedre mand,’ sagde han. ‘Roy, jeg tror , vil blive i (løbet) og han nægtede det, og det er den rigtige ting at gøre. ‘

Moore s kampagneformand, Bill Armistead, sagde han ‘fordobler’ på hans støtte til Moore. ‘Jeg beder bare vælgerne om at være tålmodige og se hvad der kommer ud i de kommende dage, og jeg tror, ​​de vil være berolige på, at dommer Moore fortæller sandheden.’

Hvis Moores navn trækkes tilbage, er der ingen proces til at erstatte en kandidat med en anden på afstemningen. Så hvis Alabama Republikeinske Parti ønskede at forsøge at få en anden republikansk valgt, skulle det være gennem en skrivetest.

Hvis Moores nominering trækkes tilbage, bekræfter statens konservatorium ikke stemmer for ham. Så hvis han får flest stemmer efter en tilbagetrækning, vil de ikke blive talt.

I mellemtiden drev McConnell generaladvokat Jeff Sessions som en skrive ind for at tage sit tomme senatsteds tilbage som erstatning for Moore.

Moore fortsatte med at bekæmpe McConnell på Twitter onsdag, svarende til sin skrivning i forslag ved at skrive, ‘Mitch McConnell forsøger at undergrave viljen fra Alabamians endnu engang, denne gang med at hjælpe med at vælge en langt venstre demokratisk! Alsen’