Advarselssymbolerne for onlinevanskeligheder og hvordan man undgår det

Advarselssymbolerne for onlinevanskeligheder og hvordan man undgår det

Tallet kan virke grumt for web-baseret handel. Kriminalitetscenter for internetkriminalitet. Hvis du ser hårdt ud på dette nummer, kan du blive forbløffet, og en god smule bange, af implikationen. Du kan spørge, ‘Er det virkelig sikkert at købe og sælge på en online-side?’

Simpelthen, svaret er: ja. Internettet er et utroligt stærkt værktøj til erhvervslivet, så du kan videregive det over bare på grund af et par skurke og conmen, hvis de ser ud som om de bag hvert pop up-vindue og bannerannonce. Sandheden er, at du kan skabe mulighed og tjene flere penge online, end du kan tabe i bedrageri.

Endnu bedre, du kan tabe absolut ingenting, hvis du kender advarselssymbolerne for bedrageri og tricks for at undgå fare under dine webbaserede forretningsforbindelser.

Uanset om du ønsker at købe eller sælge varer online, er det første, der bedst bekæmper bedrageri, forebyggelse. Der er visse advarselsskilte at passe på, som skal afbryde et kor af alarmer og blinkende røde lys i dit hoved. Don gøre forretning med denne person! For købere kan disse potentielle advarselsskilte være, når en sælger:

beder dig om at betale gennem sporbare veje, som Western Union eller MoneyGram, eller en tredjepart eller via en oversøisk adresse. Du bør spørge dig selv, sælgeren, han eller hun vandt, accepterer betalingsmuligheder, som er sporbare og bekvemme for dig.

stiller et billede på hans auktion eller klassificeret annonce, der tydeligvis kommer fra en ekstern kilde. Nogle gange kan disse billeder ikke engang matche typen af ​​emne, endsige mærket, som annoncen indeholder.

sælger et typisk dyrt element til nedsat pris, hvilket er en god indikator for, at det kan være forfalsket.

nægter at levere sporingsnumre, når du køber en vare. Sporingsnumre er en anden måde at spore en gyldig transaktion på.

tilbyder kun undskyldninger, i stedet for at hjælpe, når din købte vare ikke ankommer lige uden for døren.

Hvis du er sælger, bør du være forsigtig med tegn på en mistænkelig køber, f.eks. Når en køber:

beder om at betale kun noget af gebyret og tilbyde at betale resten engang i fremtiden. Dette er den gamle undskyldning fra Popeye-ven Wimpy, som altid kunne blive hørt at sige: ‘Jeg betaler gerne dig tirsdag til en hamburger i dag.’ Wimpy betalte aldrig tirsdag.

sender dig en kasserer check for flere penge end den aftalte pris ‘ved en fejltagelse.’ I denne fidus beder køberen dig om at tilbagebetale ham forskellen ved personlig check, bankoverførsel eller postanvisning, så finder du ud af, at kassekontrollen slette. Tro det eller ej, denne ordning fungerer, fordi cashier checks kan indløses, før de hopper.

sender dig en kasserer check for den rigtige mængde penge, men derefter kræver en refusion, der anmoder om, at du tilbagebetaler med dine egne penge. Se ovenstående skema for hvordan dette trick virker.

Disse advarselsskilte er naturligvis kun for en håndfuld af svig og svindel derude. Conmen er gode til, hvad de gør, og prøver at adskille dig fra dine penge. Derfor er det bedst altid at følge disse gyldne regler for online handel, når de køber eller sælger på en internetauktion eller et klassificeret websted.

Hold din sunde fornuft. Uanset hvor god en aftale virker, eller hvor meget kunder siger, at de vil betale, skal du altid huske det gamle ordsprog: ‘Hvis det lyder for godt til at være sandt.’

Gør din virksomhed lokalt. Prøv at købe og sælge fra dine naboer så meget som muligt. Det sikrere, mere bekvemt og bedre for din lokale økonomi. Hvad mere sparer du besværet med at håndtere udenlandske leverandører og købere. Selvom de kan være legitime, kan det være kompliceret at håndtere dem på grund af forskellige retssystemer og skikke, hvilket kan gøre konflikter vanskelige.

Seal deal med plastik. Betaler for varer med kreditkort, og giver dine kunder mulighed for at opkræve køb, er en god forretningsbeslutning. lov, alle plastik køb er beskyttet mod bedrageri og tilladt at blive omstridt i tilfælde af problemer.

Mød på mellemmanden. Intermediærtjenester er virtuelle mellem mænd, der beskytter både købere og sælgere fra cyberskyttere. Tjenesteydelser som Escrow fungerer som en holderpen for både betalings- og salgsposter, indtil både køber og sælger er tilfredse. Først da vil Escrow afslutte en transaktion.

Køb med PayPal. Som Escrow og kreditkort gør PayPal vagter mod svindel for både købere og sælgere. Det er en sikker og pålidelig måde at overføre penge over internettet. Ikke underligt, at PayPal er den mest populære online pengeoverførselstjeneste.

Som du kan se, er oddsene faktisk til din fordel, når det kommer til at drive forretning på online-klassificerede eller auktionssites. Internettets ressource er alt for værdifuldt end at blive taget væk af et par skurke og conmen. Det kommer simpelthen ned til at være smart, fornuftig og opmærksom, når du køber eller sælger på nettet. Så igen, hvad det hele handler om, om du laver det i et indkøbscenter eller på superhighway.