Advancells forventer en vækst på 50 pct. År i de næste tre år

Advancells forventer en vækst på 50 pct. År i de næste tre år

[Indien], 9. marts (ANI): Vipul Jain, efterretningen bag Advancells, ejer allerede en række virksomheder, da han besluttede at komme ind på stamcelleforskningen. Ligesom enhver seriel iværksætter ville gøre, anerkendte Jain også det uudnyttede og umatchede potentiale for stamceller som fremtidens sundhedspleje.

Stamcelletransplantation har bredt udnyttet over en million mennesker til denne dag. Faktisk siger en rapport fra Grand View Research, at det internationale stamcellemarked kan nå 15,63 mia. USD i 10 år fra nu til en CAGR eller 9,2 procent.

Opstillet på lignende linjer endnu med et højere potentiale til gavn for den globale sundhedssektor er Advancells, en indianer, der producerer stamceller og bruger dem i partnerhospitaler og klinikker til behandling af neurologiske sygdomme og mange flere lidelser. Som Vipul nævner grundlæggeren af ​​Advancells, ‘Jeg kom ind i det, fordi det kan redde liv, forskning reducerer kun omkostningerne.’

I dag er Noida-baserede firma en B2B-leverandør af stamceller med sine kunder, der spænder fra hospitaler og læger i Indien og i udlandet. Der er omkring 55 hospitaler, der afhænger af Advancells for stamceller. Virksomheden har endda introduceret en ny vertikal til at arrangere konsultationer for de patienter, der direkte kommer til Advancells til behandling. Eksperterne henvise dem derefter til partner hospitaler, afhængigt af forskellige afgørende faktorer.

En MBA fra Rochester Institute of Technology, New York, Vipul Jain vidste præcis, hvordan man etablerer en succesfuld virksomhed i samspil med at hjælpe samfundet, og Adancells er et af hans bedste eksempler. Han grundlagde virksomheden i 2013 med en investering af Rs. 4,5 crore og det har været stigende hurtigt siden da. ‘Fra indtægter af Rs 12 lakh i det første regnskabsår til Rs 10 crore om fire år har vi nogle seriøse eksponentielle vækstmønstre. Faktisk er’ Advancells sikker på at vokse med mindst 50% år for år for de næste tre år ‘, hævder Jain. Med niveauet af engagement og dybtgående viden om stamcellernes transformationsmæssige karakter er Vipul sikker på at blive en af ​​sin slags en spiller i den indiske private sektor i stamceller ved fremstilling, bankarbejde og udnyttelse af stammen celler til terapi.

Ligesom enhver revolutionerende ide, der ligger forud for sin tid, måtte Vipul selv stå over for udfordringer med at skabe større opmærksomhed i medicinsk industri. Han måtte kæmpe hårdt for at overbevise lægerne om fordelene ved stamcelleterapier. Så startede han med slagmarken Delhi i det første år og flyttede gradvist til de internationale markeder om 2 år.

‘Der skal gøres meget arbejde inden for sundhedsvæsenet. Indiske virksomheder har brug for mere støtte fra finansieringsøkosystemet til virksomhederne, så de kan klare sig,’ siger Jain. Ikke desto mindre var udfordringerne værd at de belønninger, der kom i multipler. I dag har Advancells pakket en række udmærkelser, herunder Best Stem Cell Technology R Company på Global CEO Excellence Awards, Company of the Year ved ACQ5 Global Award, Best Quality Initiative inden for sundhedspleje og Best Product Innovation på CMO Asia Healthcare Excellence Award. (ANI)