Adlands nye bahu viser hård kærlighed uden dialoger på dette sted

Adlands nye bahu viser hård kærlighed uden dialoger på dette sted

Et kig på All Outs nye annoncefilm StandByToughMoms, skabt af BBDO og regisseret af.

Tidligere har mærker som Hyundai, Surf Excel, Bournvita etc. gennem deres annoncer fokuseret på emner som hård kærlighed eller båndet mellem en mor og et barn. Nu har SC Johnson lanceret en ny digital kampagne StandByToughMoms for sit myggebestandige mærke ‘All Out’. Annoncen er blevet konceptualiseret af BBDO India (Gurgaon) og instrueret af.

All Outs tre minutters lange film fortæller om betydningen af ​​familier, der støtter mødre, mens de tager hårde forældremyndigheder. Filmen starter med en fælles familie med middag og en dame der serverer dem måltidet. Da hun tjener sin søn sin mad, skubber han pladen væk i vrede. Dette barns ‘brattish’ adfærd fortsætter en anden gang, som moderen tager sin tallerken væk. Vidne til denne hårde adfærd fra moderen, familiemedlemmerne, herunder sin egen mand, begynder at berøbe hende, at barnet ikke gør det fortjener en sådan straf, fordi han havde taget Rs 10 fra sin mors pung tidligere. Dommens svigerfar kommer til sin redning ved at sige, at hun gjorde det rigtige, fordi i dag barnet stjal pengene og smider et tantrum ved ikke spiser og hvis ikke rettet nu, kunne han ende med at gøre langt værre ting i fremtiden.

Tidligere har han rettet adskillige reklamefilm, den seneste er Mirinda’s ReleaseThePressure. Han har også rettet annoncer til TVS Jupiter. I Jupiter-reklamerne sælger vi produktet, og i disse film hæver vi nogle hardcore sociale For Mirinda drejede det sig om sammenligningstryk. Disse film (All Out og Mirinda) er en ren afspejling af samfundet, og du skal vælge og præsentere samfundets rene virkelighed så overbevisende som muligt. Disse har absolut ingen forbindelse med annoncen film, der præsenterer produktet. ‘

Vi spurgte Sircar, når han ikke skal sælge et produkt i filmen, hvor nemt bliver det til ham. Han svarer: ‘Det giver mig meget frihed til at gøre filmen den måde, jeg tror, ​​fordi disse film er fra direktørens synspunkt, så meget afhænger af direktørens vision og hvordan han vil præsentere det. ‘

Seerne vil bemærke, at mærket All Out har intet at gøre med scriptet eller filmen. Produktet vises bare i slutningen af ​​annoncen. Vi bad vores digitale eksperter at kommentere udførelsen, og hvis emnet hård kærlighed er blevet overdrevet af mærker?

Richa Goel

Rajavi Shah

Richa Goel, senior virksomhedsleder, Isobar Indien, siger: ‘Efter min mening er det snarere skildringen af ​​en venlig eller en tilgivende mor, der har været overdrevet. Det er vigtigt for os at vise et mere holistisk billede af moderskab. For de fleste af os var vores mødre vores første lærere, og det var bare en måde at give nogle afgørende livsundervisning på. Og på den front rammer denne annonce et hjemløb med en meget frisk og ægte skildring af moderskab. ‘

Hun tilføjer: ‘Mens et mærke skal være oprindelsesstedet for sine produkter, kan det stadig have en identitet og en historie ud over sine produkter. Denne annoncefilm pakker et slag med sin ekstremt relatable meddelelsesorienterede fortælling og til sidst, det er direkte forbundet med mærket tagline Det er godt at være hård. En sådan henrettelse har hjulpet dem med at fange deres TG’s opmærksomhed og også tage et socialt standpunkt parallelt. ‘

Rajavi Shah, kontoadministrator, FoxyMoron, siger: ‘Selv om flere mærker allerede har vist betydningen af ​​at give magter i fortiden, er denne video unik, fordi den bryder patriarkens kæpler med patriarkalsk hierarki i sig selv ligesom kamp med ild i brand. citatet går: ‘Når du uddanner en kvinde, uddanner du en familie’, fremhæver denne video en vigtig og meningsfuld meddelelse om, ‘Når du står i stand, beskytter du næste generation’! ‘

Hun tilføjer: ‘I et land som Indien, er der ingen mangel på sociale stereotyper, og der er altid plads til at skabe forandring. Sådanne effektive kampagner har stort potentiale til at engagere seerne i en meningsfuld samtale ved at fremvise vigtige emner. I modsætning til de fleste kampagner er videoen ikke åbenlyst mærket. Seeren ville ikke have mistanke om, at det er en branded video, hvilket giver det et overraskende element, der fører til større tilbagekaldelsesværdi. ‘