Adhesives Sealants Market 2018 Nuværende og fremtidige planer

Adhesives Sealants Market 2018 Nuværende og fremtidige planer

Pune, Indien, 16. januar 2018: WiseGuyReports annonceret tilføjelse af ny rapport med titlen Adhesives Sealants marked for håndholdte enheder MarkedsundersøgelsesrapportForecast til 2023 Adhesives Sealants Marked forby Lim (Hot Melt, Trykfølsom, Vandbåret, Opløsningsmiddelbaseret og andet), af Sealants (Silicone, Polyurethan, Acryl Latex, Epoxy, Butyl og andre), efter ansøgning (Mobiltelefoner Tabletter, Laptops, Harddiskdrev, Medicinske apparater m.fl.) og Region Forecast til 2023

Synopsis of Adhesives Sealants Market for

Limforseglingsmidler er materialer, der bruges til at holde to overflader sammen. Klæbemidler våd overfladen og udvikler styrke, efter at den er blevet påført. Lim er generelt en blanding, der forekommer i en flydende eller halvflydende tilstand. Et fugemasse kan defineres som et viskøst materiale, der anvendes til at fylde hullerne, der er vanskelige at lukke ved hjælp af klæbemidler eller andre materialer. Klæbemidler og fugemasser har bred anvendelse på tværs af en bred vifte af industrier, som er den elektroniske industri. Både klæbemidler og tætningsmidler er kernen i fremstillingen og samlingen af ​​bærbare elektroniske enheder, f.eks. Mobiltelefoner, tabletter, bærbare computere og lagringsenheder blandt andre enheder. Klæbemidler anvendes i vid udstrækning som bindemiddel, mens fremstilling og samling af elektroniske komponenter såsom berøringsskærme, kameralinser, drev, stik og PCB blandt andre i sidstnævnte nævnte håndholdte enheder, mens tætningsmidler begrænser indførelsen af ​​fremmede partikler ved at fylde den lille huller, hvor brugen af ​​klæbemiddel er begrænset. Forskellige typer af klæbemidler anvendes til forskellige formål under fremstilling af en elektronisk enhed. For eksempel foretrækkes sædvanligvis smelteklæbemidler på grund af dets omfattende egenskaber, såsom forbedret dispensabilitet og omarbejdelighed blandt andre. Desuden er mønstre, for eksempel stigende elektronisk gadget, samlet midtpunkt i de sydøstasiatiske lande og kritiske FDI i ASEAN-distriktet fra de etablerede lande blandt forskellige mønstre påberåbt sig at tilbyde lukrative åbne døre til markedet. Som det fremgår af MRFR-undersøgelsen, blev de verdensomspændende klæbemidler og tætningsmidler til håndholdte enheder samlet set vurderet til USD 4.882,6 mio. I 2016 og forventes at nå USD 7.946,8 mio. Ved udgangen af ​​2023 og vokse med en sund CAGR på 7,21%.

FIGUR 1 GLOBAL ADHESIVES SEALANTS MARKED FOR HÅNDDEHJÆLPER, TIL ADHESIVES, 2016 (%) Globalt klæbemiddelforseglingsmarked for håndholdte enheder er opdelt i fem hovedområder Nordamerika, Europa, Asien Stillehavsområdet, Latinamerika og Mellemøsten Afrika. Blandt de ovennævnte regioner er Asia Pacific det største marked for klæbemidler og tætningsmidler til håndholdte enheder og optegnelser for over halvdelen af ​​volumenandelen på verdensmarkedet med et solidt indtryk af verdensomspændende klæbemidler og tætningsmidler sammen med den stigende hardwarepræsentation på lokalområdet er en del af markedets impulsfaktorer, der dyrker udvikling af klæbemiddel- og fugemasse i regionen. Asien Stillehavsmarkedet for klæbestoffer forventes at nå USD 3.630,7 mio. Ved udgangen af ​​2023 og udvide sig til en CAGR på 9,0%. På basis af klæbemiddeltype segmenteres globale klæbemidler til markedet for håndholdte anordninger i hot melt klæbemidler, trykfølsomme klæbemidler, vandbårne klæbemidler og opløsningsmiddelbårne klæbemidler blandt andre. Baseret på tætningsmiddeltyper er markedet segmenteret i silikoneforseglingsmidler, polyuretanforseglingsmidler, akryl latexforseglingsmidler, epoxyforseglingsmidler og butylforseglingsmidler blandt andre. Baseret på ansøgningen er det globale klæbemiddelforseglingsmarked for håndholdte enheder inddelt i mobiltabletter, bærbare computere, harddiskdrev og blandt andet medicinske apparater.

Nøglespillere

Nøgleaktører på det globale klæbemiddelforseglingsmarked for håndholdte enheder er blandt andet Henkel AG Co. Fuller, Novachem Corporation og Tangent Industries.

Nøgleresultater

Global Adhesives Sealants Markedforis forventes at nå USD 7.946,8 mio. Ved udgangen af ​​2023 og udvide sig til en CAGR på 7,21%. Asien Stillehavet til at tegne sig for største andel på grund af voksende applikationsindustrier i denne region. Klæbemidler tætningsmiddel marked for håndholdte enheder er et semi fragmenteret marked, dog tier1 producenter dominerer markedet. Asia Pacific er den største producent og forbruger af klæbemidler og tætningsmidler til håndholdte enheder, som tegnede sig for mere end halvdelen af ​​det samlede klæbemiddelforseglingsmarked for håndholdte enheder. Ny produktudvikling og udvidelse af store aktører til emerging markets er nogle af de noterede trends på det globale marked.

Traders og distributører af klæbende tætningsmidler

Råmaterialeleverandører

DC Adhesive SealantsHot Melt Adhesives Rapporten om Global Adhesives Sealants Markedet forby Market Research Future består af omfattende primær forskning sammen med detaljeret analyse af kvalitative såvel som kvantitative aspekter af forskellige industri eksperter og centrale opinionsledere at få et dybere indblik i markedets og industriens præstationer . Rapporten giver et klart billede af det nuværende markedsscenarie, som omfatter tidligere og estimeret fremtidig markedsstørrelse med hensyn til værdi og volumen, teknologisk fremskridt, makroøkonomiske og styrende faktorer på markedet. Rapporten indeholder yderligere detaljerede oplysninger om strategier, der anvendes af topnøgleaktører i branchen. Det giver også en bred undersøgelse om forskellige markedssegmenter og regioner.