ADHD lidelse hos børn

ADHD lidelse hos børn

Børn med ADHD kan efterhånden vokse ud af tilstanden, ifølge ny forskning. Undersøgelsen antyder, at hjernen hos børn og teenagere med ADHD ikke er faktisk anderledes end andre børn, men at de udvikler sig langsommere. Det betyder, at de i sidste ende kan indhente

Ny forskning fra Amerika ser ud til at vise, at hjernen hos børn, der lider af ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) udvikler sig som andre børn, men med en forsinkelse på op til tre år. Forsinkelserne er mest udtalte i hjernens områder, der er vigtigst for at kontrollere tanken, opmærksomheden og planlægningen af ​​noget, der overraskede forældre til børn med uorden.

Dr. Philip Shaw, hvis undersøgelse fremgår af Proceduren for National Academy of Science, kiggede på hjernen hos 223 børn og teenagere med ADHD, og ​​det samme antal af dem uden det. Han opdagede, at cortex i hjernen hos et barn med ADHD nåede sit gennemsnitstemperatur i gennemsnit tre år senere. Dette tyder på, at børn rent faktisk kan vokse ud af ADHD.

‘Sekvensen, hvor forskellige dele af hjernen modnede i børnene med ADHD, var nøjagtigt det samme som hos sunde børn. Det er bare, at alt blev forsinket med et par år,’ sagde Dr. Shaw.

Men han tilføjede, at hans undersøgelse ikke tyder på, at der var et simpelt svar på ADHD.

Hvad jeg ikke ville tage væk fra denne undersøgelse er: ‘Bare sid og vent 3 år og dit barn vil være ok. Vi ved ADHD er et reelt problem for børn og deres familier og skolerne, og det behøver behandling.

Omkring 500.000 børn i Det Forenede Kongerige antages at lide af ADHD, og ​​denne nye undersøgelse blev varm på en andens hæle. Det foreslog, at stoffer som Ritalin ikke kan være bedre end terapi, når det gælder behandling af sygdommen.

Resultaterne, som blev frigivet ved den multimodale behandlingsundersøgelse af børn med ADHD (som også fandt sted i USA), foreslog, at langtidsbrug af stofferne kunne stunt børnets vækst, og at fordelene ved at bruge dem ikke var så klare som tidligere antaget. Det var ikke tilfældet. Der er ingen indikation på, at medicin er bedre end intet i det lange løb. ‘ADHD og adfærdstips om, hvordan man skal disciplinere dit barn: Hvis dit barn har ADHD, kan klare håndtering klare sig du ud. Men selvom han kan optræde, har han stadig brug for grænsenes sikkerhed. Så hvordan disciplinerer du ham uden at miste dit sind?

Din ADHD-barn er vores bedste tips til at få det bedste ud af ham: Mange forældre, hvis børn har ADHD (opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse), er fanget i en negativitetsløshed, der fortæller deres børn. Hvis du og din partner forælder et barn med særlige behov, er der nogle forslag til at hjælpe dit forhold til at overleve udfordringerne.

Find ud af mere

Mind har oplysninger og downloadbare brochurer om ADHD på sin hjemmeside.

Forældre Magic: Find ud af Dr. Thomas Phelan berømt 1 2 3 Magic parenting løsning til disciplin og hvordan det kan hjælpe dig og dit barn med at overvinde ADHD’s disciplinproblemer.

: af Thomas W Phelan, ph.d. Dr. Thomas Phelan forklarer, hvorfor for meget at tale og for meget følelser sætter dit barn op for adfærdsproblemer og tilbyder et simpelt system, der stopper dit barn, der optræder og opfordrer ham til at opføre sig.

: af Vincent J Monastra, ph.d. Lette løsninger til at løse grundlæggende problemer, herunder betydningen af ​​en lektionsplan, hvordan man lærer børn at klare sin vrede, hvorfor ernæring er kritisk, og hvorfor skriger sjældent løser noget.

: af Lara Honos Webb, ph.d. Ser på de følelsesmæssige styrker, der følger med ADHD, herunder følelsesmæssig følsomhed over for andre, lidenskab og udmattelse, usædvanlige problemløsningskompetencer og en kærlighed til naturen, for at hjælpe dig med at undgå negative etiketter og se dit ADHD barn i et mere positivt lys.

: af Kathleen G Nadeau. Tegneserier, aktiviteter og enkle hjælp forklare dit barn, hvad han går igennem, berolige ham, han ikke alene og vise ham måder at hjælpe sig med.

: af Patricia Quinn, Judith Stern og Neil Russell. Det er en praktisk ressource til at hjælpe børn med at forstå ADHD og lære dem at studere teknikker, der vil hjælpe dem med at fokusere bedre.