Addison County Independent

Addison County Independent

7. august, 2015, er en dag, der vil leve for evigt i hjerter og sind for alle, der arbejder for Institut for Børn og Familier. Det er den dag, Barre socialarbejder Lara Sobel blev dræbt på arbejde, og det er en dag, vi aldrig vil glemme.

Siden dengang har Middlebury Family Services kontor stået over for sine egne udfordringer. Vi har været ved modtagelsen af ​​mange trusler mod vores arbejdere, mens de arbejder for at sikre børn og unge i Addison County er sikre, og deres familier støttes.

Vi forstår, at de fleste familier, der ønsker os i deres liv, og at vores engagement kan være meget stressende. Vi genkender det indgribende karakter af vores arbejde og ønsker kun at reagere på den grad, der er nødvendigt for at holde børnene sikre. Vi har dog ingen tolerance for fysisk vold eller verbale trusler rettet mod vores medarbejdere. Vi stræber efter at opbygge stærke og tillidsfulde relationer til de familier, vi betjener, fordi det i sidste ende er den bedste måde at sikre børns sikkerhed og trivsel. Vores mål er at holde alle trygge.

Vi bryr os om børn, unge og familier i vores samfund. Sidste år, vi:

Hjalp næsten 100 børn i Addison County deltage i sommerlejr og berigelsesaktiviteter.

Forudsat familier med Thanksgiving middage.

Forudsat over 300 julegave og bøger til børn og unge.

Hjælpe familier sikre sikkert og stabilt boliger.

I løbet af det sidste år har vi været taknemmelige for den enorme samfundsstøtte, vi modtog, herunder fra agenturer som Addison County Forældre / Child Center, Counseling Service of Addison County, påskeforseglinger, lokale skoler og lokal retshåndhævelse.

Da vi fejrer Lara liv og hukommelse denne måned, vil vi:

Bær hendes yndlingsfarve: lilla.

Deltag i en fællesskabstjenesteaktivitet for at fejre en af ​​hendes yndlingsårsager: dyr.

I hendes hukommelse skal du tage et øjeblik til at takke en lærer, politibetjent, socialrådgiver, børnepasning eller forælder for at gøre det absolutte bedste, de kan gøre på en given dag.