Adams Central Wrestling

Adams Central Wrestling

Adams Central Schools Home Page

Brutalt Aggressive Guys Uhibiteret af Modgang

Velkommen til webstedet for wrestling teamet fra Adams Central High School i Monroe, Indiana. Se denne side for holdnyheder, da sæsonen skrider frem. Tjek de andre sider for skema / resultater, holdmedlemmer og historie.

Jet Wrestling Club har nu deres eget websted. Klik på klubben navn for at gå der.

Records og historie dele af hjemmesiden er blevet opdateret til at omfatte årets resultater. Chantz og Kaine

Luginbill sluttede sig til Brothers Records i 18. plads. Cody Walburn og Ben Pfister blev tilføjet til karriere vinder listen. Ben, Cody, Kaine og Derek Ellinger tilføjede deres navne til sæsonvinderlisten. Cody sluttede sig til Career Pins roster og Kaine bundet skolens rekord for Season Pins. Cody, Kaine og Ben tilføjede deres navne på listen over statslige kvalifikatorer. To nye hold, Carmel og South Putnam blev føjet til listen over hold, som jetsne har konkurreret mod. Cody Walburn tabt af efteråret og Kaine Luginbill og Ben Pfister begge tabt ved beslutning. Slutningen kunne have været skuffende, men sæsonen var en stor succes med den første sejr over Bellmont i 22 år, en konference turneringstitel og det første divisionskampion i 23 år. Ti af de fjorten wrestlers på sektionsmesterskabet holdes tilbage næste år for at bygge videre på dette års succes. Cody Walburn og Ben Pfister både lavede det til mesterskabet

før afregning til andenpladsen. Kaine Luginbill tog tredje med en pin i trøste kamp. Som et team AC færdiggjort 4. bagved statslige magter Yorktown, East Noble og Carroll. Match ups for statsfinalerne vil blive udgivet søndag af IHSAA. BAGUBA’erne gav det deres bedste, men de var ingen kamp for de 2A-mestere og sluttede anden ud af 16 hold. Cody Walburn vandt det eneste mesterskab for jetsne, mens Derek Ellinger, Kaine Luginbill og Ben Pfister sluttede anden. Andy Oliver , Zac Yoder og Luke Liter også avanceret til semi-tilstanden med top 4-finish. Bellmont lukkede hullet til kun 5 point efter anden runde, men jets havde en perfekt runde i kæmpestøtterne med 6 stifter i 6 kampe for at skubbe førte op til 38 point. De vandt lidt i placeringsrunden og vinde deres første SECTIONAL CHAMPIONSHIP i 23 år med 250,5 point til andenpladsen Bellmont på 210,5. AC blev championshils fra Cody Walburn, Derek Ellinger, Zac Yoder og Kaine Luginbill mens Eli Hill, Luke Liter, og Ben Pfister sluttede andet. I alle 13 Jets avancerede til næste uge s regional på Jay County. Mesterskabs- og trøsteplaceringer kan ses på denne side, forsvarede AC succesfuldt deres konference turnering mesterskab med en 22 point bly over andenpladsen Leo. Jets havde fire individuelle mestere, en anden end Leo og tredje sted South Adams. Vinder for AC var Cody Walburn på 126, Derek Ellinger på 138, Kaine Luginbill på 160, og Ben Pfister på 182. Luginbill og Pfister pinnede alle tre modstandere. Hver BAGUBA placeret i top 6 af deres vægtklasse som jets havde 3 sekunder, 3 tredje, 1 fjerde, 2 femte og 1 sjette plads. AC næste går ind i sektionen på Jay County næste uge. Mesterskabet, trøst og andre AC placeringer kan ses her.

BAGUBA’erne rejste til Indy for Warren Duals. Konkurrencen blev styrket i år ved tilsætning af Carmel. AC afsluttede dagen 2 3, inklusiv et hjertebrudende 1 point tab for Roncalli. Derek Ellinger og Luke Liter var de eneste Jets for at afslutte dagen 5 0. Cody Walburn, Kaine Luginbill og Ben Pfister gik alle 4 1. Næste lørdag AC vil forsvare sit konferenceturneringskampus i South Adams. Andy Oliver pegede Zach Gentry of Brownsburg for at sikre sejren til jets og hjælpe dem med at forsvare deres titel fra sidste år. For dagen AC besejrede Bluffton (75 6), Jay County (44 27), Fort Wayne Snider (43 33), Bishop Dwenger (50 18) og Brownsburg (37 30) i en meget konkurrencedygtig turnering. Andy Oliver, Cody Walburn, Hunter Bates, Derek Ellinger, Zac Yoder og Ben Pfister gik alle ubesejret for dagen. De enkelte resultater af hver kamp findes her.

Adams Central 74 Heritage 6

BAGUBA’erne forbedrede deres rekord til 5 1 i konference og 17 3 samlet med en dominerende sejr over Heritage. AC vandt 13 ud af 14 kampe, alt sammen med 2 med enten pin eller fortabt. Jets oplevede deres første karriere som deres karriere som Bailey Coyne flyttede ind på stedet, der blev åbnet af Adam Cook, og Cody Cearns slog 132, og Colton Hitt tog på arvens tungvægt. Baily og Cody fik begge til at miste, mens Colton faldt i efteråret. Eli Hill, Cody Walburn, Derek Ellinger, Zac Yoder, Luke Liter, Kaine Luginbilll, Mason Call, Alex Bollenbacher og Isaiah Bollenbacher alle indspillede pins til Adams Central mens Andy Oliver vandt af teknisk fald. Jets vender tilbage til action Saturday med deres egne invitational super dual starter klokken 9. De individuelle resultater af arvsmatchen går til denne side. Indiana High School Wrestling Coaches Association (IHSWCA) Team State Duals

Adams Central fans har i årevis kendt, at AC har det bedste lille skole brydningsprogram i Indiana og lørdag fik de chancen for at bevise det til resten af ​​staten. Trænereforeningen skabte en ny klasset holdstatsturnering til erstatning for den ene, der faldt af IHSAA i år. Hold blev inviteret ud fra, hvordan deres underklasseere placerede sig i sidste års individuelle turnering.BAGUBA’erne trådte ind i dagsåpodet nummer 1 i klasse A og levede nemt op til deres fakturering. Ingen af ​​de tre hold de konfronterede med cam inden for 20 punkter af jets Adams Cook, Cody Walburn, Derek Ellinger, Kaine Luginbill, Mason Call og Ben Pfister gik alle sammen 3 o på dagen, Adam, Kaine og Mason vandt alle sammen tre af deres kampe efter fald. Cody Walburn blev udnævnt til den fremragende Wreslter for klasse A hold i en afstemning af trænerne. Jets får en velfortjent pause over julen nu og vil genoptage med en dobbelt mod konference for Heritage den 3. januar. Resultaterne af alle tre dueller fører til dagens mesterskab kan ses på denne side.

Adams Central 41 Bellmont 26

2012 1013 BAGUBA’erne lavede historie, da de besejrede Bellmont Braves på Teepee for første gang i over 20 år. Det var kun Jets fjerde sejr i 40 + års rivalisering. Kampen var tæt hele aftenen, men vendepunktet kunne have været, da Kaine Luginbill scorred og tredje periode takedown og pin efter trailing hele kampen. Andre bemærkelsesværdige sejre var en 5 3 OT beslutning af Zac Yoder og pins af Adams Cook, Cody Walburn og Isaiah Bollenbacher. Alex Bollenbacher tog den tredje rangerede Brad Busse sent i den tredje periode på trods af at han blev skadet med en skade han modtog i sidste weekend. Alt i alt var det en god præstation af hele holdet. Jetsne startede stærke ved at vinde deres første tre kampe med behagelige scoringer, men de mødte klassen AA 1 rangerede Yorktown Tigers i runde og kunne ikke matche deres holdstyrke. En skade og sygdom tvang AC til at bruge en modificeret linje op til trøst kampen, og de faldt til New Haven, og afsluttede fjerde. Cody Walburn var den eneste BAGUBA, der gik undefeated for dagen. Luke Liter og Ben Pfister begge færdige 4 1. De individuelle resultater af alle fem dueller findes på denne side.

BAGUBA’erne flyttede til 4 1 i konferencen med et feje af holdene i quad dual på Southern Wells. AC besejrede Woodlan, Southern Wells og Garrett. Cody Walburn, Derek Ellinger, Luke Liter, Kaine Luginbill, Alex Bollenbacher, og Ben Pfister gik alle 3 om aftenen, og Eli Hill vandt begge kampe, han kæmpede og Tucker Miller holdt AC ubesejret på 106 med en sejr over Southern Wells. Cody Walburns sidste sejr sejr gav ham 100 karriere sejre. Tillykke med Cody.