Adam Laxalt besvarer de hårde spørgsmål i begyndelsen af ​​kampagnen for advokatgeneral

Adam Laxalt besvarer de hårde spørgsmål i begyndelsen af ​​kampagnen for advokatgeneral

Derefter tilbagekaldt Sen. Laxalt Michelle Laxalt. Nogle Washington medier refererede til Adam Laxalt som Domenici ’s ‘hemmelige søn.’ Domenici’ s stilhed var dog et løfte, der blev holdt til Michelle Laxalt for aldrig at afsløre, at han var Adams far. Men de to blev offentligt i sidste år og frygtede, at nogen var ved at afsløre oplysningerne for at smøre Domenici. ‘En nats fejl førte til graviditet for mere end 30 år siden,’ citerede Michelle Laxalt, da hemmeligheden kom ud. Adam Laxalt sagde Tirsdag, at han elskede begge sine forældre, men priste sin mor mere end én gang for at rejse ham. lobbyist og tv pundit som en stærk enslig mor. ‘Hun fik mig, hvor jeg er i dag,’ sagde Laxalt. ‘Hun arbejdede hårdt for at få mig igennem skolen og hjalp mig med at rejse mig til en voksen.’ Da han blev spurgt, om hans far ville kæmpe for ham, sagde Laxalt: ‘Min far er i 80’erne, og han vil gøre alt, hvad han kan for at hjælpe mig, men elsker mig og støtter mig, og jeg elsker ham også. ‘Laxalt gik forbi et spørgsmål i et syv minutters interview med Reno Gazette Journal og Las Vegas Review Journal, da han blev spurgt, da han fandt ud af, hvem hans far var. Han blev også spurgt om hans farfar, sen. Laxalt, vidste, at en af ​​hans kolleger fra kongressen fandte sit barnebarn. ‘Jeg tror ikke, det er nogen bekymring,’ sagde Laxalt. ‘Det er tilstrækkeligt at sige, at min bedstefar er en af ​​de vigtigste mennesker i mit liv. Han har været der for mig og har været mentor hele mit liv. Så der er ikke noget, jeg har holdt fra min bedstefar i sidste ende. NYHEDERNE brød om at Dominikere var Laxalts far, Laxalt fortalte Washington Post: ‘Jeg har levet hele mit liv som privat borger og har til hensigt at forblive en.’ Det er også blevet ændret. ‘På det tidspunkt var det tilfælde, ’sagde laxalt.’ Jeg havde ingen design på det politiske liv og aldrig planlagt at være i det offentlige liv, og det var sandheden da. Nu går jeg ind i det offentlige svindel, og tingene er ændret. ‘DER ER DER HVILKEN ER OMFATTET AF LEXALTETS SOM FORBINDELSE MED ALMINDELIGT ANVENDELSE. Han blev omtalt i en 1999-historie af Washingtonian, der deler sin historie om genopretning fra teenagerealcoholism. Da han blev spurgt om hans teenageårsdrink, sagde Laxalt: ‘Du går virkelig med nogle hårde, ikke?’ Da svarede han. ‘ Som teenager havde jeg mine år, hvor jeg begyndte at komme uden for kontrol og begyndte at drikke alt for meget og kom i problemer og kom på den forkerte vej, sagde Laxalt. ‘Men takknemlig var min mor og min bedstefar og en rigtig velsignelse, at min bedstemor (hvem) havde 30 års nærvær, da dette kom til og brugt sit liv i stofmisbrug og behandling. Så den kombination fik mig den hjælp, jeg havde brug for, og jeg’ Jeg har været ædru, siden jeg var 19 år gammel. ‘Han overvandt hans teenageforbrug ændrede sit liv, sagde Laxalt. Han er kun 34 og republikanerne’ mand til at stoppe Ross Millers demokratiske godstog til advokatkontorets kontor ‘. Mit liv pivoterede dramatisk, ’sagde Laxalt om hans inddrivelse fra teenageforbrug.’ Jeg ville ikke være i stand til at rejse en familie, repræsentere denne stat eller være en god advokat, hvis det vigtige skridt ikke var sket i mit liv. ‘