Adam Braidwood vender tilbage til kampen i Edmonton

Adam Braidwood vender tilbage til kampen i Edmonton

Når Adam Braidwood træder tilbage i ringen i co-eventet med KO Boxing 80 på Shaw Conference Center fredag ​​aften, tænker han på sin gode ven Tim Hague.

For lidt over tre måneder siden gik Hague bort fra en hjerneskade to dage efter en brutal knockout af Braidwood.

hård. Hvad skete den sidste kamp med Tim, var det svært for mange mennesker, herunder mig selv, og det var en del af grunden til, at jeg tog to kampe i denne måned, sagde Braidwood onsdag på pressekonferencen før kampen.

kender den eneste vej til at komme over ting og komme igennem ting er at komme ud af din komfort zone og hoppe lige tilbage derinde. Jeg tøvede ikke. Det motiverede mig kun mere. Ud af respekt for Tim, vil jeg ikke lade mine færdigheder slippe. Jeg vil ikke holde tilbage i ringen. Jeg vil gå ud og kæmpe hårdt. De sidste to år har Braidwood brugt boksning for at hjælpe ham med at komme sig fra sine egne personlige dæmoner og mørke forbi, og eftervirkningen har været hård på ham, men han forpligter sig til at fortsætte med at kæmpe.

På fredag ​​møder han Mexico Christian Larrondo (4 0 1) og vil se for at fortsætte sin dominans som en af ​​Canadas bedste og kommende heavyweight boxers.

Haagens død udløste et skrig af følelser i det, der var et tragisk resultat.

Braidwood blev oversvømmet med onlinemeddelelser fra mennesker over hele verden. Nogle tilbyder deres støtte, mens andre sendte meddelelser, der bebrejder ham.

Han blev kontaktet af den tidligere WBA Lightweight-mester Ray ‘Boom, Boom’ Mancini, der gennemgået en lignende oplevelse, da modstanderen Duk Koo Kim døde et par dage efter deres kamp i november 1982 på grund af skader i kampen.

slags negative kommentarer jeg fik, jeg fik 10 positive, sagde Braidwood. mange mennesker nåede ud til mig, herunder medlemmer af Tim familie og det betød meget.

var virkelig intens og vanskelig. Jeg havde folk over hele verden besked mig. De fleste ting jeg hørte var virkelig positive, og det hjalp mig personligt. Som han gør i ringen mod sine modstandere, ville Braidwood ikke komme tilbage fra dem, der spydte had mod ham for tragedien.

af disse (negative) mennesker, ville jeg straks sende besked, og jeg vil sige dit problem? Hvorfor siger du det her? De ville fortælle mig de vred, sagde Braidwood. ville sige det fint, du kan tage det ud på mig, men du kan tage tid til at donere penge til Tim familie. Gør noget positivt gennem dette. Du kan papirkurven tale mig alt, hvad du vil, jeg er et let mål, men gør noget positivt ud af det også. Edmonton Combative Sports Commission sanktioneret kampen. Et uafhængigt konsulentfirma er blevet udpeget til at gennemgå begivenhederne omkring kampen.

Tim tilfældet, jeg tror ikke, der var noget, der skulle stoppe dette, skete Braidwood. havde hans mening gjort op, han ønskede at fortsætte med at kæmpe.

kunne være sket i ringen eller i løbet af træningen. Når det kommer ned til det, stanser vi hinanden i hovedet og i kroppen, og det er vores job som atleter for at gøre os klar til det, og hvis du ikke gør det, snyder du dig selv og gør det svært for alle andre. AF KORTET: I hovedhændelsen af ​​KO Boxing 80 ser Red Deer Cam O (15 1 1) op igen efter hans første professionelle tab og overtager Mexico Gaudalupe Rosales (34 13). Letvægten tabte en enstemmig beslutning til Tony Luis tilbage i juni for WBA NABA lette titel.

I en gummi kamp tager Edmonton Stan Surmacz Ahumada (7 1) på Cold Lake Tim Chemelli (4 1). Begge krigere afleverede deres første professionelle tab.

Andre bemærkelsesværdige udfald omfatter, Eric Taylor (6 1 1) tager på Mexico Larami Carmona (7 4). I midtvejsafdelingen vil Anthony Lessard (11 10 2) kæmpe Dave Petryk fra Vancouver.