www.louis vuitton.com Store nye reservoirer truer Trinity River vandgevinster

louis vuitton artsy mm Store nye reservoirer truer Trinity River vandgevinster

De nye foreslåede Sites og Holthouse Reservoirs i Nordlige Californien kunne lagre op til 1,8 millioner acre fødder vand, hvilket gør dem næsten halvdelen af ​​Shasta Reservoir og to gange størrelsen af ​​Folsom Reservoir. MWD for nylig sagde, at de kun vil støtte websteder, hvis det og California Water Fix (formelt Twin Tunnels) er en pakkeaftale. Dette forslag Billige Moncler Outlet omfatter at oversvømme fire creeks og bygge en ny 2000 cubic fods per sekund (cfs) omledning på Sacramento River, et 109 megawatt kraftværk og to nye omløbspumper i Red Bluff. Vigtige beslutninger om finansiering, og føderal og statsgodkendelse vil spille ud i løbet af de næste par år.Hvordan påvirker dette Klamath-vandhovedet? I øjeblikket pumpes over halvdelen af ​​Trinity-floden, Klamaths største bifloder, ind i Sacramento-floden via en række reservoirer og tunneler til forsyning af Central Valley-vandentreprenører. Ca. 80 procent af Trinity-strømmen ved Lewiston blev omledt til begyndelsen af ​​2000’erne, da Trinity River Record of Decisions (ROD) blev underskrevet. Flere beslutninger om at give Trinity vand til Klamath laks er blevet foretaget siden, herunder en beslutning om at respektere Humboldt County 1959 vandkontrakt for 50.000 acre fødder om året Trinity vand. Dette vand er blevet brugt til at afværge Klamath-fisk dræber i tørkeår. Det nuværende Udkast til Miljøpåvirkningserklæring (DEIS) for Sites nævner ikke denne historie, men det foreslår at sænke strømmen og øge vandtemperaturen i nogle vandår og måneder. Dette efterlader mange spørgsmål til, hvordan Sites kan påvirke Trinity ROD, som er føderal lov, og hvordan klimatiske forhold og overføre opbevaring regnes for. Faktum er, at der ikke er ekstra vand at aflede i Sacramento eller Trinity Rivers. Høje strømme har mange fordele. Høj flyder overvældende flodsletter, hjælper migrerende laks, skure ud sedimenter og alger, flytter gydegrav og reducerer Billige Moncler DunJakke fiskesygdomme, som alle øger stigningen i laks. Flere år med lave strømme fører ofte til laksekriser som vi ses nu på Klamath. Dette er en indsats for at retfærdiggøre skatteyderne at betale dele af udgifterne. Overdragelsen af ​​vandrettigheder og nye vandrettigheder skaber imidlertid en situation, hvor vandhavere og entreprenører kan gøre krav på noget nyt vand. Hvis Twin Tunnels og Sites Reservoir er bygget, vil Sites vand blive brugt til at fylde tunnellerne . Hvorvidt disse projekter er godkendt, og hvor meget Trinity-vand går til dem, kan afhænge af, hvor svært vi kæmper.