speedy 25 louis vuitton Store Debatter

louis vuitton tuch günstig Store Debatter

Dårlige eksempler.

Jeg har aldrig haft nogen erfaring med personlige trænere, bortset fra et par gratis timers træning, da jeg kom til et gym et øjeblik tilbage. Baseret på statistik og virkelighed er få mennesker motiveret nok til at fortsætte hårdt træning på egen hånd. Jeg er sikker på, at nogle få personlige trænere kun er i det for deres egen indkomst, men mange indser, at hvis du holder op med at bruge en personlig træner, vil det ikke vare længe før du sidder på en sofa, der ser fjernsyn, mens du spiser en candy bar .

nej jeg stakkede det ud fordi hun fortalte mig det. Jeg fortsatte med at føle mig fint. jeg siger ‘jeg føler mig ret god, jeg tænker på at afbryde behandlingen’. hun ville sige, at hun føler, at jeg kunne få mere ud af det. så jeg ville fortsætte med at gå, fordi jeg stolede på hendes dom. et par måneder går forbi, jeg opfører det samme ‘hvorfor er jeg her, jeg har det godt’. hun ville sige ‘jeg føler mig stadig som du kunne dykke dybere’, og så videre og så videre. Jeg stoler på hende, at hun ville fortælle mig, hvornår jeg skulle stoppe. Jeg fortsatte med at gå b / c jeg stolede på hendes dom, at jeg havde brug for at fortsætte. Jeg kom til et punkt, hvor jeg virkelig glemte, hvorfor jeg selv gik og jeg måtte desværre bare stoppe med at dukke op.

måske bare en dårlig terapeut dog.

men plakaten ovenfor siger, at hun har gået fra 18 år til 41 år. Jeg tror det fortæller dig noget.

Vent nu et øjeblik. Brug ikke min situation til at understøtte dit argument om, at terapeuter bare forsøger at bilke deres patienter ud af penge. Hvis du fortsatte med at gå til en terapeut lige efter deres mening, så når du ikke længere føler behovet, så er det på dig. kan have en psykisk sygdom, men jeg er ikke blottet for sund fornuft. Der er flere gange, når jeg har afbrudt terapi, da jeg følte at jeg var stabil nok til at fortsætte den. Når jeg føler at jeg skal vende tilbage til terapi, gør jeg det. Det Billige Moncler Outlet er ikke et bevis på ineffektiviteten af ​​terapi, men efter eget valg. Jeg føler, at de fleste mennesker, der går ind i en slags sundhedspleje, gør det ud af et ægte ønske om at hjælpe mennesker. Frustrationen kan ses, når en patient er ikke i overensstemmelse med behandling, og det har intet at gøre med penge.

Ja; Jeg tror, ​​at der er mange naturlige kurer for kræft. En trist grund til denne overbevisning er inden for det sidste år, at 50 (50) alternative medicinlæger er blevet fundet døde. Google det. Kræft er sådan en enorm pengeautomat, at hvis der blev fundet helbredelser, og mange mennesker blev helbredt ved at bruge dem inden for et år, ville det ødelægge økonomien. Tænk på alle kemocentrene rundt om i verden, der ville have en drastisk reduktion af patienterne. Tænk på mammogrammaskinerne, der ikke er brugt. For ikke at nævne kræftcentrene og onkologerne går i konkurs. Ingen; vi kan ikke ‘råd’ for at få succesfulde kræftkure i Amerika. Vi har brug for kræftpatienter og behandlinger for at overleve som en nation.

Min bedste ven blev diagnosticeret med fase IV brystkræft. Det havde spredt sig til hendes lunge. Jeg mener, at dette er terminal. En lokal onkolog sagde, at han ville ‘fange dette lige nu’ og fjerne brystet. Derefter havde hun mange kemoterapi behandlinger efterfulgt af strålingsbehandlinger, der ødelagde hvilken lille livskvalitet hun havde. To år efter hendes diagnose af fase IV døde hun i hospice.

Onkologer har en protokol, de skal følge, eller de mister deres licens. Hvis en person kommer til dem med stadium IV kræft, skal de anbefale kemoterapi, eller de er færdige. Det er det, de er. De sender patienter til kemo og / eller stråling. Dødsfaldene spænder fra faktiske mistænkelige dødsfald til en åbenlyst forsikringsmord til bare rigtig gamle mennesker, der dør af standard gamle folkesygdomme. Det betyder ikke noget om en fyr var 80+; han brugte alternativ medicin, så han burde have levet for evigt! Selvfølgelig var hans død fra et hjerteanfald et hemmeligt mord! At gå ned i dette kaninhul gør healthnut-folkene næsten lige så vanvittige som 911, Sandy Hook og Moon Landing truthers.

For det andet, hvis der var naturlige kurer for kræft, ville opdagelsen straks være verdensberømt. Seminarer over hele verden ville være fulde af folk, der løber rundt og viser deres gamle x-stråler og MR med tumoren. Du indser, at verden er større end bare USA, ikke? Mennesker i Cuba, Rusland, Kina, Iran og Brasilien får også kræft, og der er ingen måde, hvorpå de hemmelige amerikanske sorte helikoptermord kunne nå verden over til uafhængige landes territorium. Grunden til at du aldrig hører folk, der klager over, hvordan de forsøgte en ‘naturlig kur’, der ikke fungerede, er, fordi de er døde af den sygdom, de valgte at ikke behandle.

For det tredje har du åbenbart ingen anelse om, hvordan økonomien virker. Ja, mange penge genereres på kræftbehandling, men nej hvor selv i nærheden er i stand til at ‘ødelægge økonomien’. Globale udgifter til kræftpleje er omkring 100 milliarder dollars. Bruttonationalproduktet fra bare USA er omkring 17 billioner dollars. Det betyder, at hvis 100% af de globale udgifter til kræft kun forekom i USA, ville det være omkring 0,5% af BNP. Hvis det gik væk natten over har det en effekt, men det ville næppe være et blip.

For det fjerde anbefaler onkologer kirurgi og kemo, fordi det er blevet bevist igen og igen ved at studere efter at det er den mest effektive måde at bekæmpe kræft på. Men det er kun en anbefaling: Ingen læge kan tvinge dig til at behandle kræftbehandling. Ingen læge vil miste sin licens, hvis han fortæller en patient, at en traditionel behandling (kirurgi + kemo / stråling) ikke ville være effektiv, og de bør nyde den tid de har forladt, så godt de kan.

Vent nu et øjeblik. Brug ikke min situation til at understøtte dit argument om, at terapeuter bare forsøger at bilke deres patienter ud af penge. Hvis du fortsatte med at gå til en terapeut lige efter deres mening, så når du ikke længere føler behovet, så er det på dig. kan have en psykisk sygdom, men jeg er ikke blottet for sund fornuft. Der er flere gange, når jeg har afbrudt terapi, da jeg følte at jeg var stabil nok til at fortsætte den. Når jeg føler at jeg skal vende tilbage til terapi, gør jeg det. Det er ikke et bevis på ineffektiviteten af ​​terapi, men efter eget valg. Jeg føler, at de fleste mennesker, der går ind i en slags sundhedspleje, gør det ud af et ægte ønske om at hjælpe mennesker. Frustrationen kan ses, når en patient er ikke i overensstemmelse med behandling, og det har intet at gøre med penge.

men jeg føler, at en terapeut skal fortælle en patient, når de er færdige i behandlingen. det er uetisk at fortsætte med at fortælle en patient at komme, når der ikke er behov for det.

hvis de behandlede en fysisk lidelse som en muskel eller noget, vil en læge fortælle dig, når du er færdig med behandlingen. det bør være det samme for mental sundhed. du er afhængig af lægenes råd og domme. Ligesom du stoler på lægen for at fortælle dig at blive kemo, du er afhængig af en terapeut til at hjælpe dig, hvorfor vil du lytte til en og ikke den anden?

Independent Cancer Research Foundation blev startet af Bill Henderson. Hvem er Bill Henderson? En mand, der mistede sin kone til kræft, så han besluttede at bruge resten af ​​sit liv til at hjælpe andre med at helbrede kræft. En venstre kolonne er at vælge information om de bedste behandlinger for hver type og kræftstadie. Denne information kommer fra læger og patienter fra hele verden, og mange af disse behandlinger er blevet brugt med succes rundt om i verden i årtier. Mange af disse behandlinger er ulovlige i USA og / eller ikke godkendt af docs ‘org’ s ikke undervist i medicinske skoler. Kan grådighed og uvidenhed være faktorer?

ICRF giver al denne livreddende info gratis! De gør velkommen bidrag, og nogle af info er tilgængelige i bøger af Bill Henderson på Amazon. Nogle af oplysningerne fører til udgifter: maskiner, specialklinikker i USA; en læge vil, for et gebyr, tilbyde 24/7 telefon e-mail support, hvis det er nødvendigt, for dem, der forsøger at helbrede deres egne kræftformer. Men operatørerne af webstedet bliver ikke rige. Der er også nogle oplysninger om andre forhold.

Cannabis (‘marijuana’) kan hjælpe snesevis af forhold, når de røges, og hundredvis af forhold, når olien fordampes eller sluges. Jeg ved, fordi jeg har læst over 20.000 sider om det fra hundredvis af kilder. Rick Simpson fra Canada har fået kræft forsvundet i over 5.000 mennesker med stadium IV-kræft, idet han bruger sine 1,3 millioner dollars livsbesparelser for at give disse mennesker fri behandling med cannabisolie. Se Rick Simpson olie.

På samme måde som over halvandet år siden blev jeg diagnosticeret med hepatitis C-oprindelse var ukendt, men større operation fortyre år tidligere, i en alder af ti, hvor ca. halvdelen af ​​min blodforsyning blev udskiftet (på et tidspunkt hvor hepatitis blev kun klassificeret i ‘infektiøse’ eller ’serum’ kategorier) er mistænkt. Ved hjælp af en nær ven kunne jeg kvalificere mig til økonomisk hjælp; hun arbejder for en specialklinik på onkologi, og Billige Moncler DunJakke jeg har set hende gå i flagermus og kæmpe hårdt for en række kræftpatienter. Jeg afviser ikke naturopater og holistikker helt, men det forekommer mig, der har fået stærkere track record.

På samme måde som over halvandet år siden blev jeg diagnosticeret med hepatitis C-oprindelse var ukendt, men større operation fortyre år tidligere, i en alder af ti, hvor ca. halvdelen af ​​min blodforsyning blev udskiftet (på et tidspunkt hvor hepatitis blev kun klassificeret i ‘infektiøse’ eller ’serum’ kategorier) er mistænkt. Ved hjælp af en nær ven kunne jeg kvalificere mig til økonomisk hjælp; hun arbejder for en specialklinik på onkologi, og jeg har set hende gå i flagermus og kæmpe hårdt for en række kræftpatienter. Jeg afviser ikke naturopater og holistikker helt, men det forekommer mig, der har fået stærkere track record.

Cannabis (‘marijuana’) er meget effektiv til behandling af angst, depression bipolar. Men PA har $ 500 fint 30 dage (muligvis suspenderet) til 1. brug straf doubles med 2. brug. Der er 0 dødsfald som et direkte resultat af brug i over 1 mia. De fleste oplever ingen ubehagelige bivirkninger. Loven imod det er bare for at beskytte arbejdspladser overskud i nogle erhverv, intet at gøre med medicinske fakta. Jeg har læst over 20.000 sider fra hundredvis af kilder om cannabis.

Nogle, der ryger cannabis ryger også tobaks cigaretter, så cannabisbrugere kan få kræft ikke på grund af, men på trods af brugen af ​​cannabis. Anti depressants slippe af med dårlige humør ved at slippe af med alle humør, inklusive lykke. Men cannabis er en humør elevator, stemningen er højere (gladere). Cannabis studier på Granny Storm Crows liste. Cannabis har flere kræftfightere indbygget. De bedste ønsker kan du spørge, hvis du har flere spørgsmål.

[quote = swgirl926 Du kan ikke fortælle mig, at ingen går ind i det medicinske erhverv på grund af et ægte ønske om at hjælpe folk.

Jeg er blevet behandlet med angst og depression og blev lige diagnosticeret med bipolar for to år siden. Jeg har folk, der fortæller mig, alene på grundlag af det, de læser i en bog eller på internettet, at jeg skal stoppe med at tage mine lægemidler og begynde at ryge græs. Ikke en dag går det, at nogen på mit Facebook-feed fortæller noget om, hvordan marijuana er en mirakelbehandling for enhver lidelse, som man vidner om. Så hvorfor har folk, der ryger, stadig kræft, depression eller noget andet for den sags skyld. tror, ​​at disse mennesker bare retfærdiggør hvorfor de kan lide at blive høje. Du kan virkelig gøre mere skade end godt, hvilket tyder på, at folk træffer deres beslutninger på basis af ubegrundede krav snarere end noget, som er blevet bevist igen og igen for at være effektive. / KVOTE]