nachgemachte louis vuitton taschen Stones Tribute tilføjer shows

louis vuitton mode Stones Tribute tilføjer shows

Beatles vs Stones hyldest show for at spille Soreng Theatre lørdag den 17. februar

Andet show tilføjet på grund af et stort billet salg

I årtier har kampen raset: Beatles eller Stones? Gennem deres blomstrende dag beskyldte fans Londons Rolling Stones om at stjæle ideer, endda hele album fra deres Liverpool-kolleger. Samtidig misundede beatlerne i hemmelighed Stones ‘bad boy’ -billede og -indstilling, der ofte kopierer deres stil. Begge bands er umiskendeligt store og scorer en række hits, der ændrede musikhistorien, men kun en kan være den bedste. Den mest berygtede rivalisering i rock and roll spillede aldrig ud på en offentlig scene indtil nu, da Beatles vs Stones A Musical Showdown udfører på Soreng Theatre lørdag den 17. februar kl. 14.30 og 20:00. Showet er passende for alle aldre.

Vil stenene råbe til ‘Hjælp’ for at bekæmpe Lennon / McCartney’s låtskrivning? Eller vil Beatles græde ‘Gimme Shelter’ fra den ubarmhjertige soniske spærring af Jagger / Richards klassikere?

Mens den hårde konkurrence drev den kreative produktion af begge bands i løbet af 1960’erne, er spændingen mellem hyldestens udøvende kunstnere lige så håndgribelig.

‘Beatlesne ramte rockmarkedet på søde dragter og fluffy hairdos, men så stod de stille Billige Moncler Outlet på scenen og modellerede dem’, siger Chris Legrand, der spiller en død ringetone for Mick Jagger i både swagger og evne.

‘Stonesne rockede scenen og arbejdede lige så hårdt som bluesmenne, de modellerede deres sceneshow og genererede den smolende seksualitet, der kom til at være et kendetegn for store rock n roll-handlinger. The Beatles? Nå, de var søde! Stones var de oprindelige punks, i bedste fald udenfor. Beatles tog te med den blodige dronning rock n roll er det ?! ‘

Hvad angår Beatle-svaret? fik vores Sgt. Pepper jakker lavede lidt lang, så stenene ville have noget problem at ride vores coattails! Mocks trommeslager Axel Clarke som Ringo. Mick Jagger kan sikkert flytte! Det er synd, at han skal arbejde dobbelt så hårdt for at være halvt så godt! Lad du din datter gifte sig med en Rolling Stone, eller din søn kommer hjem med en Beatle haircut? Denne ultimative kamp af bandene sætter mop toppe mod de dårlige drenge. London mod Liverpool. Gitarer vil græde og terninger vil tumle, og til sidst når pisken kommer ned, skal kun et band komme sejrende ud.

Medlemmer af både Abbey Road og Jumping Jack Billige Moncler Sale Flash har været meget omhyggelige med at genskabe oplevelsen af ​​at se disse utrolige bands live for at kunne lide casual fans og purister. At ‘alt hvad du behøver er kærlighed’, synes at være tabt på hr. Legrand og Clarke, som fortsætter med at handle barbs. ‘The Beatles skrev Lad det være, men stenene modvirket med Lad det bløde!’ snarls Chris.

‘Hør, kammerat,’ tæller Axel. sangen John og Paul gav til Stones (‘Jeg vil være din mand’ i 1963) var en, de lod Ringo synge, siger alt! Av.

Beatles eller Stones? Du bestemmer!

‘Beatles vs Stones A Musical Showdown’ udfører lørdag den 17. februar klokken 14:30 og 20:00 på Soreng Theatre. Soreng Theatre er placeret på 1 Eugene Center (7. Willamette) i Eugene Visningen er familievenlig og passende for alle aldre.