louis vuitton wilshire Store der stadig derude

louise vuitton handtaschen Store der stadig derude

Den årlige sænkning af poserne på Adam Bower Dam er afsluttet.

Susquehanna-floden er meget lav for denne tid af året. Der var en god spurt af walleye fiskeri i sidste uge, men nu hvor floden er udlignet, vil det komme tilbage til hårdt fiskeri efter walleye.

Smallmouth, derimod, fodrer op til den kommende vinter. De er dog ikke overalt. Du skal gøre nogle jagt, men den store smallmouth er mere fangbar nu som de masser op.

Jeg kaster en 10 tommer muskie topwater lokke den anden dag og havde et monster smallmouth komme op til det. Han studerede det og drev tilbage til bunden. Jeg gav det endnu et par twitches, og han kom op til et andet blik, men jeg kunne ikke lokke ham til at slås. Jeg ville ikke have noget imod Billige Moncler Outlet at få et billede af den dreng. Vi lykkedes at fange en optimistisk chunker af en smallmouth på en stor muskie swimbait.

Punktet er, at den store smallmouth søger mere end en snack. Don være bange for at kaste større lokker nu. Fourand fem tommer lange plastskygge og twisters, sammen med større hardbaits som husky jerk 14 og rebel 2000-serien, vil få bit af stor bas som efterårssæsonen skrider frem. En anden overset præsentation bliver langsomt hentet i line spinners som Mepps og Blue Fox i de større tre og fire størrelser.

De fleste af de bueskytterjægere, jeg har talt med, har det svært ved at se få hjorte. Der er mange fødekilder lige nu, så jeg tvivler på, at hjorten flytter meget. Jeg har tilføjet det endnu, men en af ​​disse dage bruger jeg en formiddag og ser solen gå op fra siden af ​​et træ. Skoven ser og lugter vidunderligt lige nu.

Jeg gætter at vide, at der bare er så mange hjorte rundt, som det plejede at være, gør min tilgang til at jage meget mere filosofisk end det plejede at være. Min filosofi nu er jeg komme rundt til det en af ​​disse dage. De sidste par år har jeg befundet mig i træet og tænkte, Billige Moncler DunJakke at jeg kunne fange fisk lige nu. Hidtil i oktober har jeg fanget fisk, og jeg tror, ​​at det er bueskydning sæson, men don disse småmouth kamp hårdt. Der er en belastning af misdirection foregår i propagandaafdelingen. Jeg bemærkede i årenes løb, at en politiker synspunkter om pistol kontrol normalt parallel deres holdning til andre spørgsmål.

Kun omkring halvdelen af ​​amerikanerne stemmer, men en betydeligt større del stønner og klager. Jeg fangede en ny nyhed flash af en opdagelse, at 4.000 døde mennesker stemte. Jeg spekulerer på, hvem de stemte for.