louis vuitton taschen online kaufen Stor kamp kan ikke gå glip af tv

louis vuitton kanye west sneaker Stor kamp kan ikke gå glip af tv

Jeg kan ikke vente på i aften. Der er en spænding om en stor kamp, ​​der skygger andre sportsbegivenheder som Kentucky Derby eller Super Bowl, og gør ikke fejl, det er en stor kamp. Der er så meget intriger: Vil Conor McGregor slå verdens største boxer? Vil han endda lande en punch? Vil Floyd Mayweather banke McGregor ud? Tiden vil fortælle, og det fortæller Billige Moncler Outlet snart.

Jeg er uhyre ophidset for kampen. Ja, det er $ 100, og ja, Mayweather vil nok vinde. Men der er altid chancen for, Billige Moncler Outlet at McGregor ved noget, vi ikke gør. At han har Mayweather, hvis kaldenavn, ‘Money’, lyder mere som en dårlig vittighed end en truende moniker, regnet ud. Og roder for Conor, især for en mand, der værdsætter sin betydelige irske arv, kommer lettere. De var begge absurde for at lede op til kampen, og i sidste ende betyder ordene ikke noget, på trods af hvor hård eller racistisk eller homofobisk de var. I sidste ende er færdighederne stansende kraft og evner spørgsmål.

Ray Casal, Niagara Falls, ekstraordinær og ekspert i kampkunst, tror ikke, at kampen går i afstand. McGregor har aldrig trådt i ringen med nogen som Mayweather, som med sine fælder og modstandslag kan straffe en ukvalificeret modstander Og det kan være hvad McGregor er i slutningen af ​​natten.