louis vuitton speedy 30 Stigende til udfordringen

louis vuitton tote bag Stigende til udfordringen

Jeg tilbød at komme ud af pensionering fra 2008 og udlåne en hjælpende hånd eller stemme til småbedriftssiden af ​​opsving. I 2008 ledede jeg et udvalg, som gennem tiden blev anset for Small Business Recovery Group, et udvalg, der varede i fem år. Udlån af en oplevelse fra erhvervssiden i 2016 var kritisk masser af virksomheder derude, der stadig betaler lån fra 2008-katastrofen. Der var også masser af nye virksomheder, nye virksomhedsejere, der havde oplevelsen fra 2008. Denne gang, selv før helgedag, vidste byen og borgerlige organisationer, at de ønskede at reagere straks.

Et par ting kommer til at tænke på. Brug Billige Moncler Outlet altid tid under forberedelse. Planlæg det værste, håber du aldrig skal bruge nogen af ​​disse planer. Isolér dig selv det bedste du kan fra en potentiel katastrofe. Det var ikke bare byen og de civile organisationer [som måtte gøre det]. Ved at sætte sandtasker sammen og hjælpe med at koordinere halvlaster af produkt og udstyr for at forlade oversvømmelseszonen for virksomhederne. Den anden lektion, især i min alder, var den store andel af de unge frivillige. Jeg tror, ​​at som virksomhedsejere bliver vi lidt frustreret over, at ungdommen ikke har arbejdsmoral som generationen før, men at være i oversvømmelseszonen i løbet af de få dage, har det virkelig vendt mig om, fordi der var så mange unge, der ville hjælpe. Det var inspirerende.

Fredag ​​før krigen, jeg var i NewBo til sandbag, gik hele kvarteret. Masser af mennesker havde brug for hjælp til at forbinde med, hvor de skulle hen, hvem der skulle hjælpe. Lørdag formiddag tænkte jeg, hvad kan jeg virkelig gøre? Jeg startede Facebook-gruppen CR Flood Help 2016 [for folk at dele behov og tilbud til hjælp til forebyggelse og genopretning af oversvømmelser]. Jeg arbejdede gennem algoritmer med Facebook og om fire timer havde vi 400 medlemmer. Pludselig havde vi administratorer i gruppen, tog skift og hjalp med stillinger, svarede på anmodninger.

Nogen kan bevæge sig hurtigt på deres fødder, tænke på forskellige muligheder, vælg den rigtige hurtigt, for at fortsætte med at vende ideerne i hovedet om, hvordan det kan forbedres eller tweaked, og nogle gange siger folk det, kører, lidenskab. Passion alene kan gøre det muligt at tænke hurtigt på dine fødder, forstå logistik om, hvordan Facebook virker, eller hvordan folk skal tales til i en stressetid. Tålmodighed er en af ​​dem. Det koger ned til at omfatte de realistiske behov i et hurtigt tempo som en oversvømmelse og moral eller etik også. Hvad angår naturligt eller lært, tog jeg Myers Briggs, Colby, Styrke Finderne, og jeg finder, at jeg er stærkere i, hvad jeg er god til, når jeg følger, når det føles meget naturligt og behageligt for mig. Jeg kunne forsøge at gøre noget, der er unaturligt for mig. Det er ingen tjeneste til det formål, fordi en anden er 10 gange bedre på den, fordi det er naturligt for dem. Mennesker føler sig kun indadtil internt eller komfortabelt. Jeg tror, ​​at der er nogle mennesker, der er blevet ledere, at de har Billige Moncler DunJakke måttet arbejde meget hårdt for at gå uden for deres komfortzone. Jeg sætter pris på og respekterer det meget. Når vi ser en person, der gør det fra et dybt og behageligt sted, føler vi forskellen.

Jeg føler mig utroligt re-energiseret. Jeg udnytter den resterende virkning af alt dette præparat og denne organisatoriske proces. Jeg hørte mange mennesker spørge, hvordan kan jeg frivilligt nu? Hvad kan jeg gøre? Jeg fik denne øgede følelse af fællesskab nu. Vi skal kommunikere og finde ud af, hvor strukturen er. Hvordan kan vi gøre dette? Jeg er blevet inviteret af forskellige foreninger for at se, hvordan vi kan arbejde med at forbinde specifikt til katastrofehjælp. Så at møde med ikke-overskud, jeg kan hjælpe dem med at lære at oprette forbindelse til sociale medier. Vi har 5.900 mennesker i [Facebook-gruppen] CR Flood Recovery Help, hvordan fortsætter vi. og har stadig vores daglige liv?