louis vuitton sale online Storslået udsigt og tung vejrtrækning

louis vuitton taschen billig Storslået udsigt og tung vejrtrækning

Hotel SearchLess end en tredjedel af vejen ind i den ‘vanskelige’ vandreudflugt, begyndte jeg at stille spørgsmålstegn ved min tilmeldingsbeslutning, da sved begyndte at samle over mine pander og min vejrtrækning blev foruroligende hørbar.

Men jeg mindede mig om, det er netop den forfriskende oplevelse, som passagererne ønsker, når de bestiller en af ​​Lindblad Expeditions ‘nye veluddannede rejseplaner, der opstod fra et partnerskab, der blev smedet sidste år med livsstil og fitness mærke Exhale.

Passagerer på National Geographic Sea Bird tage en udfordrende fem kilometer, 600 fod op ad bakke klatre på Isla Partida i Cortezhavet.

Ved udgangen af ​​dag 1 havde jeg afsluttet en barre yoga klasse i solopgang, en 5 mile vandretur til en kystnære udkigssted, der hovedsagelig bestod af at klatre over klipper og stenblokke, nogle standup paddle boarding og en anden yogaklasse ved solnedgang. Det handler om så meget fysisk aktivitet som jeg Billige Moncler Outlet opnår i en meget ambitiøs uge derhjemme.

Jeg følte mig træt, men i den fantastiske, følte meget vellykkede og sunde måde (du ved, det polære modsatte af jeg ‘ma doven slug træthed, som du føler, når du gaar efter en lang dag med at sidde ved dit skrivebord). Den nærende mad, fra post yoga smoothies til veggie rige entrees, hjalp yderligere at øge fitness eufori.

Sejler langs den østlige kyst af Baja California Sur, der besøger små øer i Cortezhavet, er udsigten fantastisk. Mellem landskabet og havets liv er der meget at tage i.

Selv om det er udfordrende, at komme ud og flytte, skubbe os på måder, vi ikke altid gør hver dag, er det blevet ikke kun en attraktiv del af rejseoplevelsen, men næsten en nødvendig. Fordi det er en måde at føle sig endnu bedre på om den samlede oplevelse, så jeg ikke kun fantastiske ting, Billige Moncler Sale jeg har det også godt!

Chelsea Kruse of Exhale i Los Angeles, leder en solopgang yoga klasse på dækket af Sea Bird.

Jeg tror, ​​at et stigende antal rejsende finder, at en sund fornemmelse af bedre velbefindende er et meget mere tiltalende hjem end at føle, at du overindulged under hele din tur og skal gå på en postferie kost og detox.

Selvom jeg var helt tilstødende, kunne jeg ikke modstå de lækre cookies, der blev serveret efter måltiderne, en af ​​de få skyldige fornøjelser på skibet. Men at give dig selv et lille spillerum under rejsen er også en del af det sjove. det med en hård vandretur. Og masser af yoga.