louis vuitton sale deutschland Stoughton skinner på 45. Badger State Invitational

louis vuitton katalog bestellen Stoughton skinner på 45. Badger State Invitational

Stoughton junior Cade Spilde regnede med at han havde nok andetplads til at bryde præmier hjemme. Han ønskede noget mere glansløst end sølv.

Spilde mined for guld på lørdagens 45. Badger State Invitational wrestling turnering og kom væk med første plads på 160 pund. Spilde (20 1) tjente en 9 5 beslutning over Kenosha Bradfords Tony Martin i finalen, Spilde s fjerde kamp af hele dagen, 23 holdturnering i udstillingshallen D på Allian Energy Center.

Spilde og holdkammerater Hunter Lewis (120 pund) og Tyler Dow (170) Billige Moncler Outlet vandt også mesterskaber til værtsvikerne, der forsvarede deres holdtitel med 243 point. Kenosha Bradford (209) var anden og River Valley (161), med individuelle mestere Zach Licht (132) og Shane Liegel (182), tog tredje. Waunakee (149) var femte.

I et forsøg på at dyrke sporten spillede turneringen også en piger division for første gang. 30 piger, der repræsenterer 26 hold, Billige Moncler Outlet konkurrerede i ni vægtklasser.

Dow (21 0), en University of Wisconsin begåede, blev udnævnt til turneringen Most Outstanding Wrestler for andet år i træk, efter at han havde fastgjort sine første tre modstandere og besejret Iowa Grant / Highland senior Max Maylor 4 1 i titlen.

‘Jeg vidste, at finalen matchen ville være en hård kamp,’ sagde Dow. ‘Han er en god atlet. Han er hurtig, han er stærk, han er hurtig, og han ved, hvordan man kæmper. Det var en hård kamp, ​​jeg vidste, at det ville være tæt. ‘

Lewis (21 0) fastgjorde sine første tre fjender, derefter toppede Hartford sophomore Jalen Spuhler 13 4 til titlen. Junioren var ikke tilfreds med hans præstationer.

‘Jeg var temmelig tilfreds med starten af ​​dagen,’ sagde Lewis, placeret andenpladsen i Division 1. ‘Det var lidt (stinker) at jeg opgav enkle point (i finalen). Jeg blev doven på toppen, og jeg gav en vending. Ellers var det en god dag. Det er stadig fantastisk (for at vinde titlen). ‘

Licht (22 0) pegede West Salem / Bangor junior Dalton Schams i 3 minutter, 44 sekunder for kronen. Licht, senior, sagde, at han og Schams har kæmpet flere gange og vidste, hvordan man skal modvirke hinanden.

‘Finalen matchen var lidt skræmmende, men jeg trak igennem,’ sagde Licht, placeret andenpladsen i Division 2. ‘Jeg bliver bedre hver dag 1 procent bedre hver dag.’

Liegel (22 0), en junior rangeret nr. 1 i division 2, optog tre ben, før han slog Iowa Grant / Highland senior Brady Peat 5 0 i finalen.

Evansville / Albany junior Branden Lange (20 1) havde to ben, og derefter hævdet en 6 1 beslutning over Waunakee senior Alan Olkowski i 285 titlen kamp.

Mineral Point junior Danny Pittz sluttede som løber på 126, faldt til Elkhorns Grant Truesdale 9 4. Evansville / Albany senior Nolan Kicmol (145) sluttede anden, da viroqua senior Ryan Hannah rallied i de sidste sekunder for en 6 5 sejr.

I piger turneringen omfattede områdets vindere Poynette s Gwen Golueke (106); Stoughton s Rose Ann Marshall (113); Monona Grove / McFarlands Katelynn Gunderson (126); Wisconsin Dells ‘Jade Herzer (145); og Madison La Follettes Alexa Flores (160).

Whitewater s Brianna Staebler sluttede først 182, mens La Follette s Lexus Browning var tredje.

Flores og Marshall var i vægtklasser (de andre var runde robin konkurrence) og vandt deres titel kampe med pin.

‘Jeg vidste, at det ville være en hård kamp (i finalen mod Cudahy s Sara Jankowski)’, sagde Marshall, en freshman. ‘Trænerne sagde til mig,’ Bare få jobbet gjort. ‘ ‘