louis vuitton odeon pm Stort spektrum af problemer med kabelvirksomhedens switch til alle

günstige louis vuitton taschen Stort spektrum af problemer med kabelvirksomhedens switch til alle

Som vi først rapporterede for to uger siden, laver Spectrum-kabel en digital switch. Kunder skal betale for at holde deres kanaler.

I flere uger har Spectrum-kunder fået besked om, at der skiftes over, og de skal nu betale for en digital modtager pr. Tv. Spektrumovergangen til al digital tjeneste er blevet forskudt over hele landet.

Det ser ud til at have virkelig påvirket vores område, der starter for et par uger siden. Da vi begyndte at se de lange linjer uden for Spectrum-butikken nær Millcreek Mall.

Og Spectrum-brugere udtrykker deres frustrationer. Spektrumsklient Mitzi Suprynowicz fortæller os: ‘Jeg Billige Moncler Outlet har svært ved, fordi jeg bor i landet, og jeg kunne ikke få skålen, og jeg kunne ikke få direkte tv, så jeg fik fast ved Spectrum. Jeg havde virkelig mange valgmuligheder i stof.’

Det er ikke kun enkelte husejere, Billige Moncler Outlet der beskæftiger sig med ændringerne. Virksomheder, som vores station, forsøger at finde ud af, hvad de skal gøre for at få 60 tv’er til at køre igen. Todd Davis, vores assisterende chefsingeniør, fortæller os: ‘Vi arbejder på at få en distributionstjeneste, så vi ikke kan få de 60 digitale kasser, hvilket ville være svære for os’. Todd siger det ville tage uger, men det er en praktisk mulighed for virksomheder, der holder fast i Spectrum.

Andre finder forskellige løsninger. Matt Probonic, Owner of Fitness U har mere end to dusin tv i hans faciliteter. Probonic fortæller os: ‘For en halv og en halv havde vi virkelig noget på tv’et, og processen med at få dem i gang var lidt forsinket.’

For en forretning ville overgangen kræve mere end blot at købe to dusin digitale modtagere. ‘Jeg ville have fyre på stiger, arbejder mod væggen, satte nye linjer igennem loftet og rippede de gamle ud. Det var bare for meget for os at håndtere.’

Når medlemmerne begyndte at klage, besluttede han at annullere Spectrum alle sammen og skifte til Direct TV, et firma, som måske får flere kunder efter at denne Spectrum-switch er over.

Bortset fra besværet er brugerne forståeligt nok oprørt over at betale meget mere for deres service. Nogle siger, at deres månedlige regning nu vil være næsten $ 200. ret en pris at betale for at se tv.