louis vuitton neverfull gm Stol på Telegraph Argus til kampagne for en bedre Bradford

louis vuitton history Stol på Telegraph Argus til kampagne for Billige Moncler Sale en bedre Bradford

I en alder af ‘falske nyheder’, hvor kan læsere henvende sig til ærlig, upartisk dækning af de problemer, der påvirker vores samfund? Hvem kan vi stole på at kæmpe for at forbedre livet og tage skridt til at løse problemerne omkring vores kvarterer?

Telegraph Argus går sammen med lokale og regionale avis titler over hele Storbritannien i en kampagne for at bekæmpe falske nyheder.

Som led i vores forpligtelse til fortsat at være den betroede stemme for Bradford-samfundet, har T i løbet af de seneste år haft en række succesrige kampagner om vigtige spørgsmål for vores by.

Vores Stop The Danger Drivers-kampagnen er en af ​​28 shortlisted for dette års ‘Making A Difference Award’ som en del af Local Newspaper Week, der løber fra mandag den 15. maj til søndag den 21. maj med en online offentlig stemme for at bestemme vinderen .

Da T lancerede kampagnen i november 2015 for at bremse dødsstedet på Bradfords veje, opfordrede vi politiet til at træffe specifikke handlinger om dårlig kørsel i distriktet.

To måneder senere begyndte politiet i Bradford deres Operation Steerside-nedbrud på farlige chauffører, inspireret af vores kampagne.

I sidste uge rapporterede vi, at i alt 8.783 chauffører var blevet fanget som en del af Operation Steerside.

Der var 3,266 bilister, der blev taget fart, 2.990 fanget ikke på sikkerhedssele under kørsel, 766 blev opdaget ved hjælp af en mobiltelefon ved rattet, 693 havde ikke forsikring til at køre, og der var 1.068 andre vejrelaterede lovovertrædelser. I alt 754 køretøjer er blevet beslaglagt.

Bilister ‘dashcam footage fanger Bradfords fare chauffører har flooded ind til os på T og til officerer på Operation Steerside, som medlemmer af offentligheden deltage i kampen for at gøre byens veje sikrere.

Da fremtiden for National Media Museum blev sat i tvivl på grund af finansieringsnedskæringer i juni 2013, gik T sammen med Bradford-parlamentsmedlemmer, rådschefer og virksomhedsledere for at redde flagskibsattraktionen via Stop The Cut-kampagnen.

Et andragende tiltrak mere end 45.000 signaturer på bare tre uger, herunder stjernenavne som Hollywood-producent Martin Scorsese, Monty Python-stjerner Michael Palin og Terry Jones, verdensberømte kunstner David Hockney og den legendariske skuespiller John Hurt.

Andragendet blev afleveret på hovedkvarteret for videnskabsmuseet i London, museets forældreorganisation, og en uge senere sagde chefer, at museet ville overleve, hvilket gav anledning til ros fra alle sider for det ‘fænomenale svar’, der blev genereret af T-kampagnen .

I 2012 vandt en Telegraph Argus-kampagne, der sigter mod at vinde mere værdighed og respekt for de ældre, ros fra den daværende premierminister David Cameron.

Vores lange løb med Respekt-kampagne blev lanceret efter læseren Julie Farmer sendte os et brev, der beskriver, hvordan hendes 85-årige mor Betty West var ‘bekymret, ydmyget og efterladt i smerte’ i ugerne før hendes død på Bradford Royal Infirmary.

I de seneste måneder har T rapporteret om åbningen af ​​en ny demensvenlig afdeling på Bradford Royal Infirmary og et nyt elektronisk indeks, opfundet i Bradford, for Moncler Jakke Dame mere effektivt at vurdere ældre patienters behov.