louis vuitton monogram vernis Store kontorist i Marlborough kæmper af væbnede mand

louis vuitton krawatte Store kontorist i Marlborough kæmper af væbnede mand

>> En dollarforhandler, der står over for en bevæbnet, ville være røver, der truede med at skyde ham, kunne bekæmpe Billige Moncler Outlet angriberen, som flygtede og forblev i stort, sagde byens politichef mandag.

til medarbejderen, sagde chefen Gerald Cocozza.

Normalt sagde chefen, han ville ikke anbefale at modstå en væbnet angriber, men omstændighederne var det eneste alternativ han havde. En anden medarbejder var også til stede, men kæmpede ikke med den væbnede mand, sagde Cocozza.

Politiet blev fortalt, at en mand kom ind i butikken iført mørkt tøj, en sort maske, solbriller og handsker og havde det som lignede en sort semiautomatisk pistol.

Kort Billige Moncler Sale efter at han kom ind i butikken, konfronterede manden en medarbejder med pistolpunkt og ledte ham til bagsiden af ​​butikken, hvor han fortalte ham, at han skulle skyde ham, sagde Cocozza. På det tidspunkt kæmpede paret kort, og den mistænkte flygtede butikken til fods uden penge eller genstande fra butikken.