louis vuitton monogram tuch stout forsvar send Cavs til Dome

iphone louis vuitton stout forsvar send Cavs til Dome

Det var Cavs ‘hårdeste kamp i denne sæson, men da quarterback Julien Gums slog en 35-yard touchdown kørsel sent i fjerde kvartal, gjorde det det hele værd.

Gums ’scorer hans tredje af spillet sendt De La Salle til statsmesterskabet for første gang siden 1961, da den øverste seeded Cavs holdt af fjerde podede St. Thomas More til en 28 14 Division II semifinaler vinde på Yulman Stadium fredag ​​aften.

‘Jeg er så stolt af mine børn,’ sagde De La Salle træner Ryan Manale. ‘Hele året har vi været godt sikre fodbolden, men i aften var vi ikke. Credit St. Thomas Mere fordi de gør et godt stykke arbejde med at rippe det ud. Billige Moncler Outlet Vi lagde vores forsvar på nogle dårlige steder, men de kom igennem. Det betyder alt (at komme til statsmesterskabet). ‘

Cavs vil forsøge at gøre krav på skolens første stats titel, når de står over for universitetet i Division II-statsmesterskabet i Mercedes Benz Superdome den 8. december.

‘Jeg fortalte mig selv, at jeg ikke kunne tumle mere, så jeg holdt bare på bolden med to hænder,’ sagde Gums, der sluttede med 131 yards på 26 bærer, men også mistede en knipling nær mållinjen. ‘Den sidste nedslag Jeg løb lige som et dyr kom ud af mig. Jeg var bare nødt til at slå hullet, og jeg tænkte ‘Don ‘t blive fanget, bare fortsæt løb.’ ‘

Efter at have sendt 21 første halvdele, kæmpede Cavs (11 0) i anden halvdel som St. Thomas More’s forsvar justeret.

På den første leg i anden halvdel, Kendall Collins, der sluttede med 80 meter og en touchdown på 18 bærer, fumlede, og Blake St. Cyr genvundet det. Grant Arceneaux trak i en 9 yard touchdown pas fra Caleb Holstein for at gøre det til et enkelt score spil.

Cougars (11 2) havde flere chancer for at binde det op, men kunne ikke komme igennem. Trevor Robertson savnede et mål på 48 yards på en kørsel. På det næste køretøj tvang De la Salle forsvaret en ufuldstændig fjerde down pass på Cavs ’40 gård linje, og derefter Gums trængte op.

Med mindre end fire minutter tilbage fandt Gums en søm og løb 35 meter for slutresultatet.

‘Vi har arbejdet så hårdt for dette store spil de sidste tre år,’ sagde Gums. ‘Gud gav os lige mulighed for at kæmpe hårdt i 48 minutter for at lede os til Dome, jeg er bare glad for at vi har lavet det. ‘

Theodore Tylers sæk sluttede den efterfølgende Cougars-drev, da Cavs holdt forsvarskamperne til 218 meter forseelse.

‘Vores forsvar er sandheden, det er alt jeg skal sige,’ sagde Tyler. ‘Vi viste, at vi ikke var gennemsnitlige. Vi kom ud stærke. Det føles godt. Jeg kan ikke vente. At komme til Superdome har været min drøm. ‘

De La Salle kapitaliserede sig på et par første omsætning for at tage en 21 7 halvtidsled.

‘Jeg troede, at vores hold spillede hårdt, men vi kunne bare ikke lave nok store spil,’ sagde Cougars coach Jim Hightower. ‘Vi havde et par fejl, og de kostede os. Det sparkede spil kostede os hele natten, men De La Salle lavede også nogle store spil. ‘

Efter at have stoppet Cougars på åbningsdriften, marcherede De La Salle 60 meter i ni spil, der var dækket af en 24-værs Collins touchdown, Billige Moncler Sale der kørte for en 7-0 ledelse.

Cougars svarede med en score som Arceneaux kom op med en 20 yard fangst på tredje ned i den røde zone for at oprette en 1 yard holstein quarterback sneak for at binde scoren.

Cavs scorede 14 ubesvarede point i andet kvartal for tilsyneladende at tage kontrol. Den første touchdown kom i slutningen af ​​en 16 play, 68 yard drev, der spændte to kvartaler. Collins konverterede på fjerdepladsen med en 2 yard løb, og Gums scoret på en blåser 8 gård løbe for at give De La Salle føringen til godt.

Derefter handlede lagene omsætninger, da De La Salle s Lance Robinson opsnappede et tippet pas kun for at få St. Thomas More’s Brandon Gannon scoop op en tandkød fumler på 5 gården linjen.

Cavs spildte ikke den næste omsætning, da Joseph Husband plukket et pas og returnerede det til Cougars ‘9. Gummi scoret på en blå mærkning 11 gård løber for at sætte halvleget.