louis vuitton jasper Stort show af støtte til Sioux Falls Firefighter kæmper med kræft

louis vuitton speedy 25 preis Stort show af støtte til Sioux Falls Firefighter kæmper med kræft

Jays venner og familie siger, at det tog en del af Moncler Outlet Online arbejdet for ham at acceptere en fundraiser.

‘Vi forsøgte at overbevise Jay om at få en fordel tidligt,’ sagde familiemedlem Linda Hartman. ‘Vi har endelig lykkedes at overbevise Jay om, at han kan tillade os alle at give ham en gave og vise, hvor meget vi elsker ham, vise hvor meget støtte han har i brandvæsenet Billige Moncler Outlet og i samfundet.’

‘Jeg vil fortælle dig, Jay er en fighter, og du kan fortælle, at han har været en fighter hele sit liv, og da han blev diagnosticeret med denne leukæmi, ville han tackle det på hovedet,’ sagde Voss.

Jays kamp mod kræft går allerede langt ud over hans egen.

‘Vi håber at starte et fundament med hvilke penge der er blevet bragt ind for at gøre noget for at give tilbage til South Dakota brandmænd, hvis nogen har brug for hjælp i fremtiden til kræftbehandlinger,’ siger Pam Titus. ‘Brandmænd er 66 procent mere modtagelig for at få kræft end den almindelige befolkning, bare på grund af det, vi er udsat for, ’sagde Jay.