louis vuitton jacken Stikkende offerets mor ripper i teen før 10

ipad hülle louis vuitton Stikkende offerets mor ripper i teen før 10

FLORENCE Choking tilbage tårer, da hun læste fra et brev, kiggede Joni Keeton på Autumn Wood, den 19-årige, der påstod sig skyldig til voldtægt for 2012-stakkende død af 14 årige Brookyln Hollins.

‘Du dræbte min datter, min bedste ven,’ sagde Keeton under en torsdag formiddag dømmende høring for Wood. ‘Tidligere den dag bad hun mig om at hjælpe hende med at vælge en promkjole. Jeg kommer aldrig til at gøre det eller vælge en brudekjole eller noget andet du tog det fra mig.

Wood blev dømt til 101/2 år og blev straks anlagt i forvaring af Lauderdale County Detention Centre for at afvente overførsel til Julia Tutwiler Fængsel for Kvinder i Wetumpka.

Wood, fra Lauderdale 6 i Firenze, blev oprindeligt anklaget for mord, men Billige Moncler Jakke Herre påtalte sig skyldig til den mindre byrde 14. november. Lauderdale County District Attorney Chris Connolly sagde, at aftalen blev nået efter at have diskuteret det med Hollins ‘familie.

Politiet sagde, at Hollins, som boede på Cole Street i Firenze, blev stukket en gang i brystet og udtalt død i en Winona Street bopæl, hvor en fest foregik uden voksen tilsyn.

‘Jeg håber på resten af ​​dit liv, du ved, hvad hendes øjne lignede, smerten i dem som du var på toppen af ​​hende stabbende hende i hjertet,’ sagde Keeton til Wood.

Rapporter angiver to kampe brød ud under festen. Vidneudsagn angiver Wood blev involveret, og så kom Hollins til sin venns hjælp. Politiet sagde, at Hollins og Wood kæmpede på køkkengulvet, da stabbingen opstod.

‘Da jeg faldt (Brooklyn) fra den nat i sin venes hus, fortalte hun mig, at hun elskede mig,’ sagde Keeton, da Wood sad ved siden af ​​sin advokat og slog tårer. ‘Jeg vidste ikke, at det ville være sidste gang Jeg ville nogensinde se eller tale med hende. ‘

Keeton sænkede derefter sit brev og så på Wood. ‘God jul, efterår.’

Woods advokat, Jeff Austin, i Firenze, sagde sagen har været følelsesladet for hans klient.

‘Jeg har set tårer rulle ned over hendes ansigt, dette har påvirket hende, og hun er ked af det her,’ sagde Austin. ‘Hun mente aldrig, at dette skulle ske.’

Woods bedstemor Dana Lawson tog fat på Lauderdale Circuit Dommer Mike Jones, Keeton og hendes familie og sagde: ‘Vi er virkelig ked af det.’ Wood fortalte det til Jones og Hollins ‘familie, hun var ked af det, der skete.

‘Jeg havde aldrig tænkt mig at tage andres liv den aften,’ sagde Wood og slog tilbage tårer. ‘Jeg beklager, jeg er så ked af det. Jeg håber en dag, det kan du. tilgive mig, ’sagde hun og vendte sig til Keeton.

Connolly sagde, at det følelsesmæssige aspekt af sagen var tydeligt af familien og venner i retssalen torsdag. Mere end 50 mennesker havde skjorter med billeder af Brooklyn. Der var også mere end et dusin mennesker i retssalen for at støtte Wood.

‘Familien (Hollins’) ønskede at sikre sig, at efteråret skulle holdes ansvarlig, og hun vil, ’sagde Connolly.’ Dette har taget en vejafgift på familien, og vores hjerte går ud til dem. ‘

Laura hill Jeg kender dig ikke, men brook var min ven, og jeg ville bare spørge, har du et barn og ønskede at lade dig vide halvdelen af ​​de ting du lige har sagt er falsk info, du ved ikke, hvad der skete den nat, så don ‘t fungere som om du gør manden ovenfor ved, at efteråret er quilty og fortjener alt, hvad hun fik, vågner hun stadig vejrtrækning ikke, hun vidste natten hun dræbte bæk, hun vidste, hvad hun gjorde Jeg beklager, at du ikke tager fat i en kniv og ikke ved hvad du gør, hun tog en speciel pige fra os, vi skader hver dag fra hvilket efterår vi gik til kirkegården for at se vores bedstefar, kan efteråret hende besøge hende i fængsel. Joni vågner hver dag for at få det til at smide dagen og helligdage uden brook håber jeg sikkert, at du ikke har børn at sige de ting, du gjorde, bc hvad hvis det var du barn, ville du sige, at joni gjorde det, Joni vidste ikke, at brook skulle til den fest, Joni vidste ikke noget om en fest, før hun fik Telefonsamtalen hendes datter er blevet stukket Tænk til dig selv, ikke alle børn fortælle der forældre, hvor de var g hvis du har et barn 14 år gammel, er jeg helt sikker på, at de lyver for dig. Joni forventer ikke dette, og heller ikke brookbæk forventede ikke at se sin familie for aldrig at se sine brødre ikke at kunne graduere til ikke at være i stand til at holde sine børn Jeg håber Gud er med dig, da du talte nogle forfærdelige ting om Joni, når du ikke ved noget om festen, at hun ikke var sprunget, og de gik ikke til festen og min bestfriend bør ikke blive straffet bc de forventer ikke at miste deres bedste ven natten de gjorde plz hvis du har børn se på dem ser hjemme meget liv de giver dig til at leve og derefter tænke hvad hvis det ville have været min kid hvad Ville jeg gøre Gud velsigne dig

Jeg sagde ikke noget mod nogen. Jeg stiller bare spørgsmål om hvor forældrene var, da alt dette skete. Denne slags ting skal fortsætte, indtil forældrene holder op med deres børn. Det er Hall, og ja jeg har børn, og du kan forsikre dig om, at de ved 14 år ikke var på fest og ikke gik på gaderne. Det gør mig syg for at læse dette som dette, fordi det kunne have været forhindret, og at unge dame ville stadig være her og efteråret ville ikke være hvor hun er. Jeg føler ikke, at nogen af ​​de børn, der er involveret i kampene, betød, at nogen skulle blive dræbt. Høstens nat startede ikke med ‘hej, jeg skal tage lidt liv i aften ‘. Uanset hvad du synes, påvirker denne slags ting alle mennesker med et hjerte, jeg ved det, det er svært for Joni og alle venner og familie, men at hader vil kun ødelægge dit sind. Jeg tror virkelig, at Joni er en bedre person og at Brook er et godt sted med et sæt Guds vinger. Tiffey for et par år siden så en mor på, da de trak sin søn ud af floden med fødderne i konkrete spande efter at være slået ihjel. Det var i dag i papiret om, hvordan hun nu hjælper andre mødre til at håndtere denne slags af ting. Hun holder Troy levende til offentligheden ved at hjælpe andre, Joni kunne gøre dette, hvor hun en dag kunne bære et par vinger. Jeg mener ikke at gøre ondt, jeg vil bare have folk til at åbne deres øjne for deres børn. Var du på festen? Har partimedlemmerne endda forsøgt at stoppe kampen? Det var den, der gav partiets ansvar at stoppe det og få dem til at forlade. Vi kan bare spørge, men vi kan ikke leve med, hvis kun for nogen er nødt til at tage et skridt i denne slags situation. Jeg er så ked af den unge dame, der blev stukket og hendes familie, men jeg er også ked af høsten og hendes familie. Hvis det havde været mit barn, ved jeg virkelig ikke, at det ikke ville køre min vanvittige, og jeg ville lade denne verden forsøge Billige Moncler Jakke Dame at vise andre, hvad respektløse dine forældre gør. Et barn forstår ikke, hvad en forælder går igennem, når de træder ud af døren. Indtil ting som dette åbner øjnene for øjnene, stopper de ikke. De forsøger at stoppe stød. Jeg håber, at Joni ser alle de gode tider sammen med sin datter og ikke efterlader denne verden at hatte og lade Gud give hende styrken til at fortsætte og forsøge at hjælpe andre børn ved at fortælle hendes historie.Hat ødelægger det, det hjælper ikke. Tænk dig Tfifey for at reagere på dette, for som en ung dame kan du også få andre s ˚ a se, at respektløse dine forældre kun kan føre til problemer. Ja, efteråret er skyldig, men det er også de andre, der var involveret i kampen, der tog Brooks liv og ødelagde to familier. Gud velsigne dig og alle involverede, og jeg håber, at du forsøger at hjælpe andre børn en dag til at se det kun problemer kommer fra de fleste af parterne, som forældrene ikke ved. Der er ikke nok ord til at sige, hvor forfærdeligt det var, og at det ikke skulle være sket. Igen giver Gud familierne trøst.

Dette er forfærdeligt. Efteråret er skyldig i Hollins pige, men hun behøver ikke at gå i fængsel i 10 år, fordi hun ikke mente at dræbe hende. Hvor var Joni Keeton, da hun 14 år gamle datter var på en fest hvor der var drikker? Et 14 år skulle ikke have været ude uden forælder og lov til at gå til de slags fester. Der er altid problemer med dem. Fru Keeton, du siger, at efteråret skal rotne i hl for hvad hun har gjort, Nej, det er ikke sandt, Gud tilgiver, og folk lærer af deres fejl. Jeg ved, det er svært for dig og din familie for din tabte, men Gud lærer ikke at hader for had vil ødelægge dig. Høsten blev hoppet af nogle børn, der ikke burde have været der og hun var nødt til at forsvare sig selv, ikke den eneste, der kæmpede for at nogen skulle dø. Da du faldt din datter ud i et familiehus vidste du, at de skulle gå til den fest? Hvor var forældrene i alt dette? Denne død kunne have været forhindret, hvis forældre ved, hvor deres børn er. Efteråret vil gøre 10 år for noget, der var den voksne skyld for ikke at overvåge deres børn. Jeg tror ikke, at høsten forsætligt har hugget hende i hjertet. Hun var også offer, fordi hun blev fulgt op af dem, der ønskede at kæmpe med hende. Træets familie er ikke den eneste, der skal undskylde, jeg tror, ​​at alt, hvad der var involveret i denne kamp, ​​skal straffes, for de var så skyldige som efterår og brooklyn. De hjalp med at starte kampen, hvorfor forsøgte de ikke at trække dem fra hinanden? Den ikke tilgivende og haden hjælper ikke nogen til Brooklyn, der har fået vinger fra Gud. Jeg beder for begge familier og ønsker efteråret styrken til at gøre det i fængsel Jeg beder om, at Gud giver Brooklyns familie den styrke og trøst, de bliver nødt til at leve med, hvad der er sket.