louis vuitton ipad Store penge signalerer stor kampagne i 93rd Va

louis vuitton reisetasche Store penge signalerer stor kampagne i 93rd Va

Hvis du bor hvor som helst fra Kiln Creek til Jamestown, vil du måske sætte dig i gang med mange og mange mail begge kandidater i det særlige valg til Delegationshuset. 93. Moncler Outlet Online distrikt har rejst store penge og haven har ikke brugt meget endnu, deres seneste kampagne Finansrapporter viser.

Republikanske Heather Cordasco og Demokraten Mike Mullin hver havde godt over $ 50.000 i deres kampagnekasser i slutningen af ​​sidste måned ($ 58.243 for Cordasco, $ 59.779 for Mullin), efter at Mullin satte tempoet op, hvis hans pengeindsamling sidste måned.

Cordasco s hoppe på pre-Labor Day fundraising var et tidligt tegn på, at GOP planlagde at kæmpe hårdt for at skifte dette swing distrikt, selvom det har tendens til at være stærkt demokratisk i high-turnout føderale valg.

Republikanske politikere fortsatte med at være store donorer i sidste måned, med Speaker Bill Howells ledelse PAC, der gav $ 6.000 og Del. David Yancey, R Newport News, $ 2.500.

Mullin modtog $ 9.000 fra House Democratic Caucus og en heftig $ 5.000 fra Pumpe og Steamfitters Local 540 PAC.

En håndfuld af de lobbyister, der kan lide at satse på vindere, når de giver kampagner, sætter også deres penge på Mullin: Statens Dental Association var ind for $ 3.000 og Virginia Beverage Association for $ 1.500. Ingen fremkom i Cordascos septemberrapport.

Små donorer blev også indvejet for Mullin: han rapporterede 100 personer, der gav $ 1.000 eller mindre, mens Cordascos samlede i september var 24.

De to søger Billige Moncler DunJakke at lykkes Del. Monty Mason, D Williamsburg, der igen søger at repræsentere det første statslige senatkvarter, hvor der også er et specielt valg for at fylde sædet, der er ledigt ledigt af staten sen John Miller år.

Han hævede $ 15.100 i september og nu som $ 45.252 i sin kampagnefond for at finansiere hans opsøgende indsats. Hans GOP-modstander rejste $ 250 og har $ 1.335 på hånden, mens uafhængige kandidat John Bloom hævede $ 153 og har $ 509 i sin fond.