louis vuitton homepage Stipe Miocic stolt af sin kroatiske arv

louis vuitton poster Stipe Miocic stolt af sin kroatiske arv

UAFHÆNGIGHED, Ohio Når Stipe Miocic, Ultimate Fighting Championship-topkonkurrencen i divisionen for tungvægt, trin i The Octagon, kæmper han for langt mere end en lønseddel eller titelbælte.

Miocic kæmper for sin familie og for hans kroatiske arv, noget han er dybt stolt over og taknemmelig for.

elsker det, sagde Miocic. Kroatisk fantastisk. Vi krigere. Vi kan bare lide Cleveland folk, hårdt nosed, hårdt arbejde. Du kan rod med kroatere. De hårde mennesker. Jeg elsker det. Min Billige Moncler Outlet bedstefar, han plejede at kaste tilbage på dagen. Han var en hård fyr. Min bedstemor ville fortælle mig historier. Jeg elsker det, mand. Jeg elsker hvert sekund af det, bare kæmper for min familie. Det forbløffende. 1 HEAVYWEIGHT CONTENDER

Miocic Billige Moncler Jakke Herre er en første generation amerikansk søn af to kroatiske indvandrere og repræsenterer stolt sin arv på en række måder.

Om det er at inkorporere det kroatiske våbenskjolds tærskelmønster i sit slagredskab eller tatoveringen af ​​den samme frakke på sin højre fod, omfatter Miocic sin arv som et nøgle til værdsættelse for sine forældre, Bojan og Kathy.

mor og min far, de elsker deres arv, sagde Miocic. vil gerne bakke dem op. De bakker mig op, jeg går tilbage til dem. Jeg er stolt af hvem jeg er, og jeg er stolt af, hvilken nationalitet jeg er. Alle disse mennesker, de gode mennesker. Det er et fantastisk land og fantastiske mennesker, der bor der.

Endelig havde jeg faktisk tid til at gå, fordi jeg havde pengene og alt, sagde Miocic. gik for et par år siden sammen med min bror og min far derude, og det var en god tid. Vi havde en fantastisk tid, tilbragte to uger der. Det var en sløring, gik for hurtigt.

gik i toget med Mirko Cro Cop i to uger. Det var fantastisk. Jeg lærte meget om mig selv og elskede at gå der. Jeg kunne ikke bo der. Det ligeledes lagt tilbage. Jeg ville aldrig få noget gjort. De så lagt tilbage, det var fantastisk.

med Cro Cop er bare en oplevelse for sig selv. Han sådan en stor person, sådan en stor person. Han er fantastisk, og vi blev gode venner. Han kommer måske til mit bryllup. Vi håber han gør. Han sagde, at han skulle komme. Han er bare en fantastisk person. Jeg lærte meget, og han er bare sådan en stor person. Miocic har følt støtten fra det kroatiske samfund i Cleveland på sin rejse gennem UFC’s rækker, han ser meget frem til at belønne dem og beviser tvivlere forkert, når han træder ind i The Octagon for at overtage den nuværende mester Fabricio Werdum i hovedtræk begivenhed af UFC 198 på Arena Atletico Paranaense i Curitiba, Brasilien, Werdum hjemland.

gået til bestemte ting, og de er alle blevet der og været som, vi så begejstrede, gentog Miocic. sig, bør ikke tale om det, hvor vi er ved, men vi støtter dig og vi er så glade for dig. Vi ser at du kæmper og vi elsker at se dig vinde, så jeg må fortsætte med at vinde.

vil chokse verden igen, som jeg altid gør, hvilket er fint med mig. Jeg kan godt lide at lukke folk op. historie er den anden i en fem-del serie, der fører op til Miocics UFC Championship kamp på lørdag aften. Kommer op i morgen: Hvordan Miocic håndterer sin kamptræning og hans dag job som brandmand.