louis vuitton group Store festpenger ruller ind for Texas House primaries

louis vuitton date code Store festpenger ruller ind for Texas House primaries

En berygtet republikansk politiminister var den største enkeltdonor til to syddomsdemokratiske operatører sidste år.

Bob Perry, en homebuilder fra Houston, der tilbragte 4,45 millioner dollars i 2004-præsidentkampagnen for at finansiere anti-John Kerry-gruppen Swift Boat Veterans for Truth, gav mindst $ 11.000 til staten Rep. Ismael ‘Kino’ Flores, D Palmview og $ 10.000 til Rep. Aaron Ær, D

Perrys navn eller et politisk handlingsudvalg, han støtter, er blevet fundet på donationslisterne over flere ‘Craddick Democrats’ dem, der har støttet Texas House Speaker Tom Craddick, en republikan fra Midland.

‘Jeg er midt i en krig,’ sagde ærter. Billige Moncler Outlet ‘Hvis nogen vil give mig en masse kuler, skal jeg ikke slå dem ned.’

Perrys donationer fremhæver de problemer, som South Texas Democrats står overfor i Austin.

Texas har ikke valgt et demokratisk kontor i staten siden 1994, men den voksende befolkning af mexicanske amerikanske vælgere har tendens til at støtte demokrater, siger Jerry Polinard, professor i statsvidenskab ved University of Texas Pan American. For at vinde mere indflydelse i den statlige lovgiver finder mange demokrater, at de skal nå på tværs af partier.

Store bukke kan komme til Rio Grande Valley for enten at forstyrre eller opretholde statshusets republikanske lederskab, men lokale vælgere er mere tilbøjelige til at fokusere på spørgsmål og resultater end på magtbalancen i Capitol.

Sandra Rodriguez, som udfordrer Flores til den demokratiske nominering, har angrebet ham for at krænke, hvad Polinard kalder ‘kerneprincipper’ for festen, idet han siger, at Flores ikke kæmpede hårdt nok for børns sundhedsfinansiering i sidste års særlige møde.

South Texas-vælgerne søger resultater, siger Polinard, men ‘hvis påstanden kan hæves og underbygges, at ved at arbejde med den anden side bryder du de grundlæggende principper, som du hævder at repræsentere,’ kan passagekrydsende demokrater være mere sårbare.

Flores sagde, at han ikke var bekymret.

” Craddick D ’står for levering,’ sagde han. ‘Det er den måde jeg ser på det, jeg leverer til mit distrikt.’

Flores modtog $ 11.000 i direkte bidrag fra Perry og en anden $ 10.000 fra HillCo PAC, som er forbundet med Perry og andre republikanske pengemænd.

Seneste kampagnefinansieringsrapporter indleveret af Hidalgo County Democrats, der kører for statsregeringen, viser skarpe forskelle i fundraising og udgifter mellem kandidaterne i de to mest anstrengte primære kampagner.

Eddie Saenz, der udfordrer Pea igen efter at have kørt mod ham i 2006, har betydeligt overskredet den etablerede, mens han kun hæver halvdelen så mange penge, hvilket gør forskellen på $ 105.000 i personlige lån.

‘Eddie Saenz kører for positiv forandring mod den mislykkede status quo og er villig til at lægge sine penge, hvor munden er,’ skrev Saenz kampagnekonsulent Kelly Fero i en mail.

Og mens Rodriguez, Flores ‘modstander har brugt 17 procent af, hvad Flores har hidtil, har 14.000 dollars af sine lokale donationer været fra hendes mand, tidligere distriktsdommer Fernando Mancias og fra hans advokatfirma i Edinburg, hvor hun har placeret sit kampagnekontor .

Rodriguez sagde, at hun indgav $ 11.000 i direkte donationer fra sig Billige Moncler DunJakke selv og sin mand under Mancias ‘navn for at vise bidragene var ikke lån til kampagnen.

‘Min mand og jeg, vi’ er forpligtet til dette løb, og vi ’søger ikke at blive betalt tilbage,’ sagde hun.

Ær og Flores har også hver tiltrukket donationer fra en række lobbyister, advokater og andre Austin-spillere, der styrker deres samlede fundraising.

Hvis kun dale donationer tages i betragtning, har Pea rejst $ 6.000 mere end Saenz.

Flores har i mellemtiden rejst dobbelt så meget som Rodriguez og tilbragte hver øre, mens hun indtil videre har brugt mindre end halvdelen af ​​sine donationer.

Rodriguez har tiltrukket $ 28.000 i donationer fra Annie’s List og individuelle donorer gennem Massachusetts-baserede politiske bidragswebsted ACTBlue.

Annie s List kalder sig et ’statewide politisk netværk, der rejser penge til kandidater fra de demokratiske kvinder, så de er troværdige konkurrenter.’ Dalen bosiddende og lokal IBC bankmand Sonia Falcon sidder på bordet.