louis vuitton geldbeutel store rådskandidater i fond

original louis vuitton outlet store rådskandidater i fond

Feibush, en ejendomsudvikler, bidrog med $ 250.000 til sin kampagne i 2014 og har fortsat selvfinansieret sin kampagne til en pris på $ 194.500 i denne ansøgningsperiode. Han hævede også yderligere $ 69.000. Moncler Outlet Online Feibush sagde, at hans finansrapport var ufuldstændig og ville blive opdateret mandag. Han sagde, at han havde omkring 100.000 dollars ved hånden.

‘Vi skal kæmpe hårdt de sidste 10 dage, og vi skal vinde,’ sagde Feibush i en redegørelse.

Johnsons kampagnesmand, Mark Nevins, viste lignende tillid. Den etablerede, der afslutter sit første mandat på Rådet, har 289.887 dollar på hånden. Han startede indleveringsperioden med ca. 381.000 dollars i bidrag og hævet omkring det samme beløb fra 1. jan. igennem mandag.

‘Vi’ er sikre på, at vi har de ressourcer, vi har brug for til at lukke kampagnen stærkt, ’sagde Nevins.

I det syvende distrikt har Councilwoman Maria Qui S og den demokratiske udfordrer Manny Morales ikke arkiveret finansieringsrapporter.

De øvrige otte distriktskampe er ikke hårdt anfægtet.

I den overfyldte race for syv store pladser (fem til at blive fyldt af demokrater og to af republikanerne) har Domb, en demokrat, rejst næsten $ 1 million $ 560.000 af det sin egen siden han blev medlem af feltet i marts. Domb, der har $ 256.221 tilbage, har sendt flere annoncer på tv.

En af de syv på store pladser er ledig. Det blev afholdt af demokraten James F. Kenney, indtil han gik ned for at køre for borgmester.

Gym hævet $ 259.052 denne ansøgningsperiode og har $ 210.859 tilbage til valgdagen.

Paul Steinke, en tidligere leder af Reading Terminal Billige Moncler Sale Market; Sherrie Cohen, en advokat i partiet og Tom Wyatt, en advokat hos Dilworth Paxson, har alle mellem $ 130.000 og $ 160.000 tilbage i deres konti.

Charter skolens officielle Isaiah Thomas og tidligere rådhus lovgivningsmedlem Derek Green har mellem $ 55.000 og $ 67.000 på hånden.

Demokratiske beboere lukker løbene med langt mindre penge til rådighed, men de nyder typisk af automatiske pletter på stikprøver. Rådsmedlemmer William K. Greenlee, W. Wilson Goode Jr. og Ed Neilson har alle mellem $ 31.000 og $ 53.000 på hånden.