louis vuitton galliera pm Stor teenage brawl ruiner ud

louis vuitton jacket Stor teenage brawl ruiner ud

KANSAS Billige Moncler Sale CITY, Mo. En familieferie i Kansas City siger, at deres fjerde juli på Worlds of Fun hurtigt blev til et mareridt, da en stor kamp brød ud, og de var omgivet af snesevis af teenagere kæmper. tirsdag var en familie på fire fra South Dakota på Worlds of Fun forsøger at fange en shuttlebus tilbage til deres hotel, men hvad der skete som de ventede er noget, de siger, at de aldrig vil glemme.

‘Det begyndte at blive rigtig pakket, mange mennesker kom ind, og vi besluttede at få busbussen afhent os kl. 9:45 for at komme ud derfra og slå rushet,’ sagde Michelle Gibson.

Da Gibson-familien forlod forlystelsesparken på afhentnings- og afgangsområdet, siger de snesevis af teenagere begyndt at gøre deres vej mod dem.

‘En gruppe børn var kommet op, og de var temmelig rowdy, en masse foul sprog, gjort os temmelig ubehagelige. Jeg forklarede mine børn, ikke stirre, og bare se fyrværkeri, fyrværkeri var stadig på gang, så vi forsøgte bare at ignorere dem og flytte så langt væk som vi kunne fra dem, ‘tilføjede Gibson.

‘Jeg var ved at vide fyrværkeri, så hørte jeg en stor smack,’ sagde Gibson. ‘Og der kom en kamp ud mellem to piger, de var ned på jorden.’

Gibson, hendes to døtre i alderen 6 og 7, og hendes mand siger, at de var omgivet af omkring 100 teenagere om få sekunder.

‘Alle lige begyndt at løbe ind, børn fra overalt, de kom fra parkeringspladsen, græsset, og på det tidspunkt blev vi skubbet, der var ting slået ud af vores klapvogn. De var bag os foran os ved siden af ​​os os, og alle kæmpede da, ‘beskrev Gibson.

Hun optog allerede fyrværkeri, så hun så det hele ud på video, da hun spekulerede på, hvordan man beskytter sine små børn.

‘Hvordan kommer vi ud af dette, jeg var så bange for mine børn, fordi de var hysterisk skrige,’ sagde Gibson.

Hun siger, at sikkerhed kom til sidst og forsøgte at få folkemængden til at sprede sig. Hun siger, at de ikke ville lade nogen komme tilbage, så deres bus kunne ikke komme igennem.

‘Det var mere end to timer, vi ventede, før de lod dem komme, de vidste, at vi ventede på dem, de ville ikke lade os forlade, fordi der var børn overalt,’ sagde Gibson tårtfuldt. ‘Mine døtre måtte vådte deres bukser.’

De blev efterhånden eskorteret på skyttelbussen med sikkerhed, men siger skaden var allerede færdig.

‘Det var svært at forklare for børnene, at de ikke forstod, hvad der foregik,’ tilføjede Gibson. ‘Se en pige, der trækker en anden piges hår, hvordan forklarer du det til børn, der er uskyldige.’

Gibson siger, at Worlds of Fun tilbød dem gratis passerer og hurtig lane passerer til onsdag, og undskyldte for alt. Hun siger, at hun håber, at ingen andre nogensinde skal vidne til noget som dette, især unge børn.

‘Noget andet skal gå der, jeg kan ikke tro på, at dette ville ske i en familieforlystelsespark,’ sagde Gibson.

En talsmand for Worlds of Fun siger, at de arbejder direkte med Gibson. Han siger også, at der er sikkerhed i parken og i parkeringspladsen til Moncler Jakke Dame enhver tid, både uniformeret og under afdækning.