louis vuitton delightful pm stop med at grine over deres

louis vuitton handtaschen outlet stop med at grine over deres

Efter at have lige giftet sig for tre år siden, var Dave og Pam Zaring det på tide at få deres første professionelle billeder taget som en glad blandet Moncler Outlet Online familie.

Så gik parret til den populære Forest Park i St. Louis, cirka 45 minutter nord for hvor de bor i Hillsboro. Der betalte de fotografen lidt mindre end $ 250 for at snap smukke billeder af dem med deres to sønner Cade, 12 og Connor, 8 sammen med Daves mor Sharon.

Uger vendte sig til måneder og Pam næsten glemte billederne. Derefter rejste fotografen tidligere i ugen at sige, at hun var færdig med at redigere billederne og sende dem via post. På torsdag ankom en pakke med en Billige Moncler Outlet disk. Pam åbnede filerne.

‘Jeg har aldrig grinet det hårdt i mit liv,’ sagde Pam.

Ansigterne stirrede tilbage på Pam lignede mere malerier end portrætter.

‘Mine børn var så forvirrede,’ sagde Pam. ‘De troede, vi spillede en vittighed på dem. De sagde bare, at de lignede Lego-folk.’

Ifølge Pam hævdede fotografen, at hendes professor aldrig lærte hende, hvordan man kunne retouchere fotos og tilbød at skyde billederne igen.

‘Jeg fortalte hende, at vi var gode,’ sagde Pam.

Pam har bedt om de originale billeder, men hun ønsker ikke en tilbagebetaling. Hun har faktisk fundet humor i hele prøvelsen. Hun håber, at billederne kan være en isbryder i forsikringskontoret, hvor hun og hendes mand arbejder.

‘Dette har været værd at hvert dime, vi brugte,’ sagde Pam.

I sidste ende opfordrer Pam folk til at gøre lidt mere forskning, før de får familieportrætter. Men hun håber ingen hader på fotografen, fordi billederne, der er unikke, har bragt hele familiens glæde til sig.